Zambete dulci, energie pentru batranii din asezamintele sociale ale Arhiepiscopiei Bucurestilor.

Batranii din asezamintele sociale ale Arhiepiscopiei Bucurestilor au primit pentru consum sirop natural de visine.

La varsta a treia o varianta placuta de a avea parte de energie o reprezinta consumul moderat de sirop natural de fructe. Acesta se realizeaza prin combinarea a unei parti de sirop cu 5 parti de apa de izvor.

La inceput de toamna, siropul de visine este tonic, racoritor si energizant pentru organism.  Administrat ca atare sau diluat cu apa, siropul ajuta la scaderea febrei si se poate administra in tratamentrul gripei.

Visinile sunt bogate in vitamina C precum si minerale ca saruri de potasiu si magneziu.

La Fantana sustine efortul Arhiepiscopiei Bucurestilor de a oferi ingrijire batranilor ramasi fara cei apropiati, donand celor care se gasesc in asezamintele sociale, sirop natural de visine  si servicii de aprovizionare cu apa.

“Batranilor pe care ii avem in ingrijire incercam sa le oferim conditii decente de viata, ingrijire social-medicala si consiliere psihologica, toate acestea avand ca scop cresterea sperantei de viata.

Multumim companiei La Fantana pentru produsele pe care le-a oferit”, ne-a declarat Ionut Iordachescu, consilier social Arhiepiscopia Bucurestilor.

“Un pahar cu sirop  ca pe vremuri va redeschide cutia amintirilor dragi batranilor nostri bunici din asezamintele sociale sustinute de Arhiepiscopia Bucurestilor. Ne dorim astfel sa aducem un zambet dulce celor care au nevoie de sprijin si sanatate.”- Ana Gate, Marketing Manager La Fantana.

Asezamintele unde se vor dona produse sunt : Centrul Sf. Nectarie; Caminul de batrani de la Manastirea Cristiana; Caminul de Batrani Precupetii vechi; Caminul de Batrani Sf. Manastire Pasarea si Centrul de Zi Sf. Sofia.

Siropul de visine previne aparitia depresiilor si a migrenelor datorita flavonoizilor ( substante antioxidante) si este o sursa de energie pentru organism.

Despre La Fantana

La Fantana are o istorie de peste 10 ani in Romania si in prezent este lider de piata pe segmentul serviciilor complete de aprovizionare  cu apa in sistem watercooler si purificator, atat pentru companii, cat si pentru mediul rezidential.

Grupul La Fantana numara in prezent peste 720 de angajati in Romania si  Serbia, doua unitati de imbuteliere in Romania (una la Bucuresti si una la Talmaciu) si o unitate de imbuteliere la Mitrovo Polje, in Serbia.

La Fantana deserveste in Romania un numar de peste  35.000 de clienti companii si institutii iar numarul watercoolerelor instalate este de  67.000 nivelul intregii tari.

Written by