iPhone 6 in culori

 

iPhone 6 va fi lansat in cateva luni pe piata smartphon-urilor, iar expertii in tehnologie prezic evenimentul pentru luna iunie a acestui an.

Planurile legate de iPhone 6 sunt tinute in mare secret, dar exista deja multe speculatii despre caracteristicile lui.

Super-telefonul pe care Apple urmeaza sa-l lanseze va veni intr-o gama variata de marimi si culori. Astfel, se vehiculeaza ca noul telefon va fi disponibil in doua variante de dimensiuni, in functie de preferintele utilizatorilor si carcase in mai multe culori: roz, galben, albastru, alb si argintiu, scrie ”Inquisitr”  

            Noul model de smartphone marca Apple va avea caracteristici diferite fata de modelele precedente si va avea trasaturi pe care multi utilizatori si le doreau de mult.

            Noul tip de ecran este acum in teste, tehnologia fiind oferita de cei de la Innolux. Reactia la atingere va fi mai buna decat la alte modele, iar performantele optice urmeaza a fi superioare fata de ceea ce a existat pana acum. 

In clipa de fata, modelul iPhone 5 are unele probleme cu afisajul, potrivit utilizatorilor care au semnalat erori legate de interferenta si de reactia telefonului la atingere. 

Smartphone-ul va avea un ecran IZGO pentru Retina+ superHD, la fel si camera foto-video, optiunea NFC, capacitate de stocare de 128 de GB si o baterie care promite o autonomie mai indelungata, conform site-ului de tehnologie Complex.com

Written by