Sistem Home Cinema Blu-ray 3D Sony

Traind intr-o perioada in care tehnologia este extrem de dezvoltata, cerintele utilizatorilor au devenit extrem de exigente in aproape orice domeniu. Domeniile care presupun distractie si relaxare sunt printre cele mai solicitate, motiv pentru care aici, calitatea dispozitivelor trebuie sa se ridice la cel mai inalt nivel.

Acest sistem home cinema de la Sony s-a dezvoltat odata cu tehnologia si a reusit sa aduca functii de cea mai buna calitate si o constructie de exceptie, la un pret mediu, mult redus fata de preturile sistemelor din aceeasi clasa, provenite de la concurenta.

 Chiar daca optezi pentru vizionarea unui film, pentru ascultarea piesei preferate sau pentru un joc de ultima generatie, impactul pe care il va avea sistemul asupra ta va fi acelasi, te va uimi.

Uimirea apare datorita functiilor si dotarilor cu adearat impresionante. In primul rand, puterea de 1000 de W, distribuita in doua boxe inalte, doua boxe micute, pe post de satelit si un subwoofer, te va face sa experimentezi sunete pe care nu le-ai mai auzit vreodata si sa intri in mijlocul actiunii, chiar daca urmaresti un film istoric sau unul SF.

Aspectul joaca si el un rol foarte important, cele 7 piese fiind construite cu cea mai mare atentie, in asa fel incat sa se potriveasca perfect in ambianta oricarei incaperi si sa aduca un plus de calitate.

Cu Sony BDVE 4100 poti sa urmaresti toate filmele, toate pozele si sa asculti toata muzica din colectia ta, deoarece reda atat de pe medii de ultima generatie, precum Bluray 3D, cat si de pe medii ceva mai vechi, precum DVD sau CD. Nici in ceea ce priveste formatele redate nu trebuie sa iti faci griji, deoarece te vei putea bucura de Mp3-uri, Mpeg-4, WMW sau XviD la cea mai buna calitate.

Pasionatii de radio pot sa avanseze la un alt nivel in ceea ce priveste ascultarea emisiunii preferate, datorita tunerului activ pe acest sistem si a celor 20 de posturi care pot fi inregistrate direct.

Evident, fiind un sistem home cinema de ultima generatie, ofera o conectivitate superioara, aducand numeroase porturi de ultima generatie. Printre acestea putem sa amintim USB-ul, HDMI-ul, Bluetooth-ul si chiar si Lanul care permite conectarea la internet si rularea numeroaselor aplicatii si fisiere direct din mediul online.

Cu o constructie excelenta si cu un pret mediu, acest sistem Home Cinema este fara doar si poate o alegere excelenta pentru oricine isi doreste un sunet de cea mai buna calitate.  

Written by