Un Proiect imobiliar Exceptional – EVO Residence Central

Extraordinar de bine amplasat, EVO Residence CENTRAL ofera pietei imobiliare alternativa potrivita pentru companiile care doresc sa investeasca in domeniul SERVICIILOR MEDICALE, DE STOMATOLOGIE, DE CONSULTANTA, DE RELAXARE sau in cel al INCHIRIERII apartamentelor in regim hotelier.

Spatiul interior de 80 mp utili este compartimentat, conform proiectului, astfel : living, doua dormitoare, doua bai si o bucatarie. Acestor spatii li se adauga terase cu suprafata de 21 mp.

Un element distinct si un plus de confort, in acelasi timp, este faptul ca accesul in fiecare apartament se poate face si direct cu liftul.

Pentru companiile medicale, interesate sa isi dezvolte reteaua de policlinici, spatiile sunt versatile si permit alocarea unui intreg etaj pentru fiecare tip de consultatie / interventie.

In regim hotelier, cele 6 apartamente, fiecare cu doua dormitoare, pot aduce in conturile investitorilor venituri de aproximativ 600 euro in fiecare zi. mpAvand in vedere ca media lunara a numarului de zile in care apartamentele pot fi ocupate este de 20, pentru inchirierea celor 6 apartamente valoarea lunara ce poate fi incasata este de aproximativ . . . citeste mai departe