Placarea cu lemn a scarilor interioare aduce un plus de Caldura si Eleganta in Casa Ta

Placarea cu lemn a scarilor interioare transforma radical spatiul in care este prezent acest element arhitectural.

Cel putin la fel de important ca si esenta lemnului (din care sunt fabricate treptele, panourile, balustrii si mana curenta) este culoare baitului cu care acestea vor fi acoperite.

Imaginatia fiecaruia dintre noi este pusa la incercare in momentul in care trebuie sa combinam elementele de lemn finisate cu particularitatile spatiului in care sunt aplicate (montate). Culoarea sau tapetul aplicat pe peretii inconjuratori are puterea de a completa imaginea de ansamblu si de a transmite oamenilor caldura pe care si-o doresc in propriul camin.

Elemente care accentueaza nota de eleganta sunt decoratiunile. Una dintre acestea este plinta, care poate avea culoarea treptelor sau poate fi alba (pentru a accentua trecerea dintre culoarea treptei si cea a peretelui). La fel ca si in cazul plintei, trebuie avuta in vedere culoarea ramelor tablourilor expuse si a vaselor de lemn sau ceramica care gazduiesc plate decorative si flori.

Un element care ofera siguranta si in acelasi timp eleganta este balustrada cu toate elementele ei componente : balustri de capat, balustri intermediari sau elemente de fier forjat, mana curenta (cu elementele de imbinare sau terminatii sculptate) Culoarea si, respectiv, nuanta tuturor elementelor enumerate va fi aleasa in acord cu cea a tuturor celorlalte piese (trepte, plinta, tablouri, vase etc) ale acestui tablou cald si elegant pe care il admiri din prima clipa in care ai pasit in linistea casei tale.

Provoaca-ne imaginatia !

Trimite solicitarea ta pe adresa de e-mail andrei@hogas.ro. Ne poti contacta si telefonic : 0741.08.53.08