Demis Roussos si-a luat ramas bun de la Romania, pe scena Salii Palatului

Cantaretul de origine greaca, Demis Roussos, a revenit in fata publicului din Romania, pe data de 20 decembrie, la Sala Palatului. Desi trecerea anilor si-a pus amprenta asupra sa, artistul nu a vrut ca fanii sai sa vada acest lucru si timp de doua ore, a cantat si le-a transmis celor prezenti “Sarbatori fericite”.

Artistul si-a inceput spectacolul cu o melodie in limba franceza “Quand je t’aime”, ceea ce a ridicat publicul in picioare si artistul a fost primit in aplauze.

 Atat in prima parte a spectacolului, cat si in cea de-a doua parte, Roussos si-a incantat publicul si prin melodii de Craciun cum ar fi “Silent Night”si “White Christmas”.

La cunoscuta  melodie “The wind my friend” , Demis Roussos si-a chemat fanii pe scena, sa danseze alaturi de el.

Dupa o pauza de douazeci de minute, cantaretul a revenit cu mai multa energie si si-a intretinut fanii cu melodiile iubite si apreciate de-a lungul anilor.

Demis Roussos a fost inconjurat de  oamenii care au venit in numar mare in fata scenii pentru a dansa si canta alaturi de el. I-au pus flori pe scena si au fluturat pancarte pe care scria “Te iubim, Demis!” in limba engleza.

Artistul si-a intretinut fanii cu melodii in limba engleza si franceza, dar si in limba sa natala, greaca. Una dintre melodiile in limba greaca care l-a facut pe cantaret sa danseze alaturi de fani, fara sa tina cont de problemele sale de sanatate, a fost “Dinata Dinata”.

La sfarsitul spectacolului, si-a salutat publicului si a iesit de pe scena spunand ca o gluma, ca ne vom revedea la anul.

In aplauzele celor veniti sa-l vada si sa-l asculte, artistul s-a intors pe scena, pentru a-si lua ramas bun si a cantat melodia prin care s-a facut auzit si cunoscut peste tot in lume “Goodbye my love, goodbye”.

Written by