Demis Roussos revine in Romania pe 20 decembrie

Artistul grec va sustine un concert pe 20 decembrie la Sala Palatului. Cum evenimentul are loc cu putin timp inainte de Craciun, repertoriul va include cantece precum “ White Christmas”, “ Silent Night” sau “ Ava Maria”, dar si melodiile care l-au facut celebru” Goodbye my love”, “ Forever and ever”,” My friend the wind”.

Demis Roussos a declarat intr-un interviu ca a pregatit un concert extrordinar pentru fanii sai din Romania special pentru sarbatori astfel pe scena va urca un cor de copii iar decorul va fi amenajat special pentru a intra in magia sarbatorilor de iarna:” Iubesc traditiile si colindele de Craciun, iar anul acesta voi incerca sa va transmit si voua emotiile si trairile mele din aceasta perioada foarte draga mie

Cantaretul este cunoscut publicului larg ca fiind partenerul muzical principal al compozitorului Vanghelis. Demis Roussos a devenit cunoscut in anii ’60-70’ cantand rock progresiv.

Datorita timbrului sau muzical deosebit, a castigat notorietate cu trupa Aphrodite’s Child si dupa a urmat colaborarea sa cu Vanghelis.

Desi initial nu a avut un succes comercial in cariera solo, dupa melodii ca “ My Reason”, “ Velvet Mornings” sau “ Someday” cariera sa a luat avant. A castigat de-a lungul carierei peste o suta de discuri de aur, diamant si platina.

Cantaretul s-a adaptat lumii muzicale incercand sa cante rap pe albumul “ Spleen”, iar in 2009 o data cu revenirea pe scena a socat lumea pentru prima data cu o melodie cu un titlu controversat pentru el” Who gives a fuck”.

In concertul pe care il va sustine pe 20 decembrie la Bucuresti, Demis Roussos si-a propus sa faca un concert de Craciun plin de bucurie care sa incalzeasca inimilor fanilor.

Biletele se mai gasesc pe majoritatea site-urilor de bilete (biletoo.ro, bilete.ro, myticket.ro, blt.ro), dar si la Sala Palatului.

Written by