Fosta voce Iron Maiden concerteaza in Silver Church

Anul incepe cu vesti bune pentru fanii Iron Maiden in special si pentru iubitorii de sonoritati “old school” in general: Blaze Bayley vocea Iron Maiden din perioada 1995 – 1999, va concerta la Bucuresti, in clubul Silver Church, vineri 23 martie 2012. Evenimentul face parte din turneul “The King of Metal World Tour”, care va incepe pe 8 martie.

Blaze Bayley este vocalul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data in Romania. Formatia a concertat atunci pe scena Salii Polivalente, in cadrul evenimentului Skip Rock “95, in fata a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regaseste pe doua albume din discografia Maiden: “The X-Factor” – 1995, “Best of the Beast” – 1996 si “Virtual XI” – 1998.  Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numara: “When 2 Worlds Collide”, “Futureal”, “Virus”, “Look for The Truth”, “Man on The Edge”, si “The Clansman.”

Cei care sunt nerabdatori sa il intalneasca pe Blaze vor avea ocazia sa fie alaturi de el la concertul Nazareth din Hard Rock Cafe, din data de 27 ianuarie, la care prezenta lui Blaze a fost confirmata.

Biletele se gasesc in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro si www.bilet.ro, blt.ro si www.myticket.ro. Biletele vor fi disponibile incepand cu data de 12 ianuarie.

Pretul biletelor variaza in functie de data la care sunt achizitionate:

40 lei inainte de 21 ianuarie

60 lei inainte de 22 martie

70 lei in ziua evenimentului

Concertul lui Blaze Bayley din 23 martie este organizat de Kompas Events si Cavalleria Events.

Written by