TROOPER BLAZE BAYLEY – concert eveniment la Targoviste

TROOPER va sustine, in cadrul turneului Rock Jukebox, un concert eveniment in orasul Targoviste. Celor care vor fi prezenti in Pub Fiord pe 24 martie, li se mai pregateste o mare surpriza: invitatul de onoare al serii va fi nimeni altul decat solistul Blaze Bayley, fosta voce a formatiei britanice Iron Maiden, din perioada 1994 – 1999.

Solistul se va afla  turneul „The King of Metal World Tour”  in cadrul caruia va concerta si la Bucuresti pe 23 martie. Blaze Bayley va fi cel care va incheia seara de heavy-metal, printr-un recital ce va include atat piese din perioada in care a activat alaturi de Iron Maiden cat si melodii de pe albume mai recente, lansate sub titulatura Blaze ori Blaze Bayley.

Alin Dinca, aka Coiotu’ declara: “suntem onorati sa cantam alaturi de Blaze Bayley si suntem fericiti sa putem aduce in orasul nostru natal o asemenea personalitate a lumii rockului. Ii asteptam alaturi de noi pe toti prietenii, din Targoviste si nu numai, pentru ca va fi un concert eveniment, un moment crucial din istoria Trooper”

Blaze Bayley este vocalul cu care Iron Maiden a venit pentru prima data in Romania. Formatia a concertat atunci pe scena Salii Polivalente, in cadrul evenimentului Skip Rock “95, in fata a peste 15.000 de persoane. Vocea lui Blaze Bayley se regaseste pe trei albume din discografia Maiden: “The X-Factor” – 1995, “Best of the Beast” – 1996 si “Virtual XI” – 1998.  Printre piesele cele mai apreciate de pe aceste albume se numara: “When 2 Worlds Collide”, “Futureal”, “Virus”, “Look for The Truth”, “Man on The Edge”, si “The Clansman.”

Turneul Rock Jukebox insemana, pe langa cele mai tari piese din repertoriul TROOPER, o incursiune printre cele mai iubite hituri ale rockului mondial. Publicul va fi cel care va decide stelistul serii. Pentru fiecare oras in care va ajunge, Trooper va posta, pe pagina sa de Facebook: https://www.facebook.com/TrooperRocks o lista de piese  proprii si de melodii considerate repere ale muzicii rock, iar alegerea le va apartine prietenilor formatiei. Cei care se vor afla in sala vor avea la randul lor un cuvant de spus, prin intermediul unor liste pe care le vor primi la intrare si prin care isi exprima preferintele.

Turneul va incepe in martie, iar datele deja confirmate sunt urmatoarele:
02 martie – Buzau – Cafeneaua Artistilor Buzau
03 martie – Bucuresti – Hard Rock Cafe
24 martie – Targoviste – Pub Fiord
30 martie – Brasov – Rockstadt
20 aprilie – Galati – Zodiar
27 aprilie – Festival Rock – Garnic – Caras-Severin  
12 mai – Iasi – TBA
 

Written by