Gabriel Cotabita – in deschiderea concertului senzational Engelbert Humperdinck

Au mai ramas doar doua saptamani pana cand visul celor mai romantici dintre bucuresteni se va implini. Engelbert Humperdinck urmeaza sa calce pentru prima data pragul acestei tari pentru a darui sentimente si emotii calde in cadrul unui show ce se va dovedi memorabil.

O celebritate in adevaratul sens al cuvantului, un personaj ce a adaugat intensitate celor mai intime clipe din viata noastra prin intermediul unor piese superbe precum “Release me” sau “Spanish eyes”, Humperdinck urmeaza sa concerteze asadar pe 3 decembrie la Sala Palatului, oferind publicului spectator magia unei interpretari unice.

Si pentru ca un show de o asemenea amploare trebuie deschis de un alt maestru al muzicii de dragoste, va anuntam ca  managementul artistului l-a ales pe Gabriel Cotabita pentru a fi cel ce insufleteste atmosfera inaintea intrarii in scena a artistului britanic. Gabriel Cotabita a fost ales dintr-o lista atent alcatuita de organizatorii din Romania si transmisa staff-ului lui Engelbert Humperdinck, ce a facut o alegere cum nu se poate mai potrivita. Evident, din repertoriul artistului roman nu vor lipsi hit-uri precum “Domnisoara, nu pleca” sau “Noapte albastra”, ce vor aduce un plus de nostalgie in sufletul auditoriului roman.

Va invitam asadar la un spectacol de o inalta calitate artistica, o oportunitate unica in viata pe care Asociatia Culturala Maria Domina si Agentia Vreau Bilet o daruieste la inceputul lunii decembrie celor vesnic indragostiti. Alegeti-va repede categoria de loc convenabila, deoarece biletele se epuizeaza rapid. Acestea pot fi achizitionate din reteaua Vreau Bilet, la Unirea Shopping Center etj.2, Moise Nicoara nr. 18, in reteaua Eventim, Sala Palatului si online pe www.eventim.ro si www.vreaubilet.ro.

Written by