Concertul Gabriel Cotabita 25 de ani de nopti albastre amanat pentru 26 FEBRUARIE

Aniversarea  interpretului  Gabriel Cotabita la implinirea celor “25 de ani de nopti albastre” se va desfasura la o noua data. Desi, concertul ar fi trebuit sa aiba loc saptamana viitoare, pe 16 februarie, artistul impreuna cu staff-ul organizatoric au decis sa prelungeasca  termenul reprezentatiei cu 10 zile. Astfel, evenimentul mult asteptat va  avea loc la Sala Palatului in data de 26 februarie incepand cu orele 19:30. Aceasta decalare survine pe fondul  conditiilor meteorologice nefavorabile  din ultima perioada care au  impiedicat finalizarea productiei materialului discografic, dublul CD  propus a fi lansat in apropierea concertului.

Va informam, ca biletele achizitionate pana la acest moment raman valabile pentru evenimentul din data de 26 februarie. Acestea sunt disponibile in continuare la punctele de vanzare ale agentiei Vreau Bilet  din Unirea Shopping  Center etj.2, Libraria Eminescu , in str. Moise Nicoara nr.18, la Sala Palatului, in reteaua eventim si online prin www.vreaubilet.ro . Pretul biletelor variaza intre 40 – 130 lei in functie de categoria de loc. 

Informatii generale:

“Noapte Albastra” a continuat timp de 25 de ani sa fie fredonat, cantat, ascultat la orice petrecere memorabila. Acestei melodii, ca si urmatoarelor aparitii discografice semnate de Gabriel Cotabita, se alatura o serie de hituri reprezentative pentru muzica pop-rock romaneasca. “Da-mi o sansa”, “Prima iubire si ultima”, Ave Maria’, “Te rog , domnisoara, nu pleca”, “Prizonier”, “Raiul e pe pamant”, “Voice from Above”, sau “Atunci cand nu esti” sunt doar cateva dintre piesele cu care Gabriel Cotabita a cucerit publicul din Romania obtinand astfel statutul bine meritat, drept fiind o personalitate marcanta a muzicii usoare romanesti.

La ceas aniversar, cei prezenti vor putea profita din plin de un  concert  100% live – “25 de ani de nopti albastre”, doua ore de buna dispozitie in compania celor mai cunoscute si iubite cantece din repertoriul sau. In acompaniamentul celor de la  Andrei Tudor Band si Pinky, artistul va canta in duet cu prietenii sai buni din lumea muzicala precum: Monica Anghel, Dan Bittman, Delia Matache, Monica Petrica, Cristina Haios  si Sistem.

Aceasta aniversare,va fi marcata de numeroase suprize, dar si de lansarea unui  Dublu CD, intitulat  “25 de…nopti albastre” in care veti regasi marea majoritate a pieselor lansate pe parcursul  anilor, dar mai ales 12 dintre cantecele sale, refacute in formula Andrei Tudor Band si Pinky.

Written by