Julio Iglesias readuce performanta muzicala in Bucuresti

„Baila, Morena” se va auzi iar in Bucuresti pentru ca Julio Iglesias se intoarce sa le ofere romanilor un spectacol care cere mii de aplauze, anunta organizatorii de la Project Events.

Desi isi anuntase retragerea din industria muzicala, Julio Iglesias revine sa demonstreze inca o data ce inseamna muzica buna, in al treilea concert in Bucuresti pe 30 iunie, la Zone Arena, de la ora 20.00, in cadrul turneului 2012 World Tour.

Concertul din vara va fi a 11-a revenire a artistului spaniol pe scena romaneasca din cariera lui. A fost prezent la Cerbul de Aur din 1997, a concertat pentru 20.000 de oameni pe Stadionul Cotroceni doi ani mai tarziu, iar in 2007 si 2008 s-a intors pentru doua mini-turnee in Romania.

In cei 40 de ani de performanta muzicala, viata lui Julio Iglesias este numarata in cifre mari : 80 de albume inregistrate, 300 de milioane de discuri vandute in intreaga lume in 14 limbi si face parte din topul celor mai vanduti 15 artisti din istorie.

De asemenea, vocea sa a fost rasplatita cu numeroase discuri de platina, printre care si cel pentru vanzari de peste un milion de exemplare ale albumului „Romantic Classics”, oferit de Sony BMG, in ianuarie 2008, dupa turneul din Africa de Sud, si alte distinctii care l-au introdus in istoria muzicii internationale: un premiu Grammy pentru Best Performance of a Latin Pop Artist in 1987 pentru albumul „Un Hombre Solo”, titlurile „Universal Spaniard” in Florida in 1992,  ”Best selling Latin Artist in History” (cu peste 300 milioane de albume vandute) si „Best selling artist in Spain” (23 milioane albume), pe 16 decembrie 2011.

Julio Iglesias, nascut pe 23 septembrie 1943 in Madrid, avea sa urmeze o cariera in Drept daca un accident de masina din timpul facultatii nu i-ar fi ingreunat sanatatea o scurta perioada. Internat in spital, Julio a primit o chitara de la medicul care il ingrijea, moment care i-a descoperit calitatile muzicale si l-a urcat pe scenele lumii pana in prezent. 

Cele mai cunoscute melodiile ale artistului, „Baila Morena”, „Guantanamera”, „La Carretara” si „El Amor”, se vor auzi LIVE la concertul din 30 iunie, la Zone Arena. Fanii pot cumpara bilete pentru concertul Julio Iglesias din Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile si chioscurile Adevarul, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Libraria Eminescu, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 sau online de pe www.biletoo.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.bilete.ro, la urmatoarele categorii de preturi:

  • 900 lei – categoria VIP – loc in primele 3 randuri + acces la zona de catering
  • 600 lei – categoria Diamond
  • 425 lei – categoria Platinum
  • 300 lei – categoria Golden
  • 150 lei – Gazon A – fara loc
  • 100 lei – Gazon B – fara loc

Written by