Kings On Ice aniverseaza cea de-a cincea editie a celui mai spectaculos show de patinaj artistic cu un regal absolut in 2013 la Bucuresti

Kings On Ice, cel mai impresionant show de patinaj artistic din lume, va aniversa primavara urmatoare cea de-a cincea editie, revenind la Bucuresti cu un spectacol de exceptie. Gala ii va avea invitati pe cei mai renumiti campioni ai patinajului mondial, in frunte cu regele absolut al ghetii Evgeni Plushenko si indragitul violonist Edvin Marton, intr-un apogeu al patinajului pe gheata. Kings on Ice 2013 va avea loc pe 30 martie, la patinoarul Mihai Flamaropol din Bucuresti, fiind organizat de Amphitrion.

Dupa patru editii Kings On Ice desfasurate cu casa inchisa, unul dintre cele mai iubite sporturi din lume, patinajul artistic, va atinge apogeul in 2013 la Bucuresti! Alaturi de campionul absolut al patinajului, Evgeni Plushenko, dar si de binecunoscutul violonist Edvin Marton, care acompaniaza show-ul la deja celebra sa vioara Stradivarius, la Bucuresti vor ajunge si cei mai buni patinatori ai momentului, intr-un regal Kings On Ice. Astfel, editia din 2013 va continua traditia inaugurata in 2007 si promite publicului roman demonstratii spectaculoase de acrobatii si dans pe gheata, intr-un show de patinaj la absolut. Mai multe detalii despre intreaga distributie a galei de la Bucuresti urmeaza a fi anuntate in perioada urmatoare.

Biletele pentru editia Kings On Ice 2013 vor fi disponibile incepand de joi, 25 octombrie, in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro si vor avea preturi cuprinse intre 100 si 400 de lei.

Written by