La cererea publicului, BZN va sustine si al doilea concert la Bucuresti

Biletele pentru concertul trupei BZN, din 28 Octombrie sunt aproape epuizate. Deoarece cererile  continua sa soseasca iar numarul fanilor ce-si doresc sa fie prezenti la concert creste de la o zi la alta, cei de la Project Events au hotarat sa le daruiasca fanilor nu un concert cu celebra trupa olandeza, ci doua!

Asadar, la Bucuresti vor avea loc in octombrie doua concerte BZN: pe langa concertul deja anuntat pentru data de 28 Octombrie – ora 20.00, a mai aparut un al doilea concert ce va avea loc putin mai devreme – la ora 16.00, in aceeasi zi!

 

     Biletele pentru concertul de la ora 16.00 vor avea aceleasi preturi ca si biletele pentru concertul de la ora 20.00. Fanii isi pot alege bilete cu preturi cuprinse intre 50 de lei si 300 de lei. Asadar cei care inca nu si-au achizitionat bilete pentru mult asteptatul concert din 28 Octombrie mai au o sansa, acestea putand fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro  si MYTICKET.ro.

Este pentru prima data cand celebra trupa olandeza concerteaza la Bucuresti! Impatimitii muzicii anilor '70-'80 vor avea ocazia sa asculte live piese celebre precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „Dance Dance”, „Mon Amour”… etc.

http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU

 

      ~~Concertele „BZN” vor avea loc pe 28 Octombrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti de la ora 16.00 si de la ora 20.00 si sunt evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~

 

Written by