Cele mai ieftine bilete la concertul din Bucuresti al trupei BZN au fost epuizate

 

     Fani BZN, grabiti-va! Daca nu v-ati achizitionat inca bilete pentru concertul de la Bucuresti al celebrei trupe olandeze, ar fi cazul sa o faceti deoarece acestea se vad foarte repede! Aproximativ 50% din capacitatea salii este deja ocupata, anunta organizatorii – Project Events.

Categoria cea mai ieftina de bilete (50 lei) a fost epuizata total, celelalte fiind epuizate partial. In acest moment mai sunt disponibile bilete cu preturi cuprinse intre 100 de lei si 300 de lei!

Concertul celebrilor olandezi este programat pentru data de 28 Octombrie 2012, locatia aleasa pentru a-l gazdui fiind Sala Palatului! Este pentru prima data cand cei de la BZN concerteaza in Bucuresti, multi dintre fanii bucuresteni rezervandu-si bilete chiar din prima zi in care acestea au fost puse in vanzare!

Concertul de la Bucuresti vine ca o confirmare a faptului ca artistii olandezi nu se pot desparti inca de publicul lor drag… Dupa ce in urma cu aproximativ 5 ani acestia anuntasera retragerea din muzica, iata ca au revenit si sunt gata sa ii bucure din nou pe fanii lor cu hituri precum „Blue Eyes, Blue Eyes”, „El Condor Pasa”, etc…

Biletele pentru spectacolul din 28 Octombrie 2012 se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILET.ro, BILETE.ro  si MYTICKET.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

– 300 lei: categoria VIP

– 250 lei: categoria 1

– 200 lei: categoria 2

– 150 lei: categoria 3

– 100 lei: categoria 4

–   50 lei: categoria 5 (sold out)

http://www.youtube.com/watch?v=I-OMPZSarNU

 

      ~~Concertul „BZN” va avea loc pe 28 Octombrie 2012 la Sala Palatului din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~

Written by