Michael Flatleys Lord Of The Dance incheie turneul din Romania pe 10 noiembrie la Targu Mures

Ultima reprezentatie din Romania, de anul acesta a indragitilor dansatori irlandezi va avea loc pe 10 noiembrie la Sala Polivalenta din Targu Mures. Cunoscut ca orasul festivalurilor si centru cultural important, Targu Mures devine pentru o zi orasul dansului.   

 

      Spectacolul unic ce se joaca cu casele inchise pe tot mapamondul incanta publicul si il captiveaza prin dans, muzica, costume. Spectatorul traieste emotiile si aventurile eroului in lupta dintre bine si rau, fiind purtat intr-o lume magica plina de dragoste, pericol si pasiune.

Lord Of The Dance este cel mai grandios show din istoria divertismentului si a fost denumit de lumea intreaga ’’o minune a lumii moderne’’.

Mii de fani de pe tot globul ii idolatrizeaza pe maestrii irlandezi si an de an fac tot posibilul sa ajunga in cat mai multe orase in care se desfasoara spectacolele. Astfel, si Targu Mures va deveni anul acesta gazda a sute de fani veniti de pe tot mapamondul, special sa ii vada pe irlandezi.

Spectacolul face parte din turneul ce va dura o saptamana si va incepe in Bucuresti pe data de 5 noiembrie 2011, trecand prin Iasi, Brasov, Sibiu si se va incheia in 10 noiembrie in Targu Mures la Sala Polivalenta.

Pentru fanii ’’Michael Flatley’s Lord Of The Dance’’ si nu numai, biletele s-au pus in vanzare in urmatoarele locatii: Magazinul Flanco – Bd. 1 Decembrie 1918 nr 291, CC Real, Diverta Tg Mures– Piata Victoriei, nr 14, parter si online pe BILETOO.ro, blt.ro, bilete.ro, myticket.ro, biletfan.ro si biletedelatati.ro.

Preturile biletelor sunt urmatoarele:

  • 300 lei: categoria VIP
  • 250 lei: categoria 1
  • 200 lei: categoria 2
  • 150 lei: categoria 3
  • 100 lei: categoria 4
  •   50 lei: categoria 5

Turneul „Lord Of The Dance” este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Services.

 http://www.youtube.com/watch?v=rGZQJdcZByI&feature=related

 

 

 

Written by