Sold out la doua categorii pentru spectacolul Lord Of The Dance din Bucuresti,reprezentatia de la ora 20

     Peste tot in lume spectacolul Lord Of The Dance aduce bucurie si emotie in sufletele oamenilor. Anul acesta, pentru prima oara irlandezii vin in Romania pentru un turneu national. Deoarece startul turneului este in 5 noiembrie la Bucuresti, iata ca bucurestenii s-au grabit sa isi rezerve un loc in sala pentru show-ul irlandezilor. In acest moment, pentru reprezentatia de la ora 20.00, categoria 5 (100 lei) si  categoria 1 (300 lei) au devenit indisponibile, acestea fiind sold out.

Exista si o veste buna pentru cei care nu si-au luat inca bilete: pana joi – 3 noiembrie magazinele Flanco ofera reduceri de 20% la toate categoriile de pret pentru spectacolele Lord Of The Dance din Bucuresti, dar si din Iasi, Brasov, Sibiu sau Tg Mures.

Inca o veste buna pentru spectatori ar fi ca acest show va fi diferit fata de cele din anii trecuti. Coregrafia pentru mai toate scenele show-ului a fost rescrisa de celebrul Michael Flatley intr-o maniera unica si plina de suspans iar costumele au fost schimbate! Cei 40 de dansatori vor urca pe scena Salii Palatului pentru a reda publicului povestea luptei dintre bine si rau, inspirata din deja celebra legenda irlandeza.

Cei ce isi doresc sa-i vada pe magnificii irlandezi in cadrul reprezentatiilor din 5 noiembrie (ora 16.00 si ora 20.00) isi pot cumpara bilete din reteaua BILETOO, de la Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, bilete.ro sau  myticket.ro.

Preturile biletelor  pentru reprezentatiile din 5 noiembrie (ora 16.00 si ora 20.00) sunt urmatoarele:

–          500 lei: Loja Oficiala

–          350 lei: categoria VIP

–          300 lei: categoria 1 – sold out pentru reprezentatia de la ora 20.00

–          250 lei: categoria 2

–          200 lei: categoria 3

–          150 lei: categoria 4

–          100 lei: categoria 5 – sold out pentru reprezentatia de la ora 20.00

~~Turneul LORD OF THE DANCE va avea loc in perioada 5-10 Noiembrie 2011 si va trece prin Bucuresti, Iasi, Brasov, Sibiu si Targu Mures in datele de 5, 6, 8, 9 respectiv 10 Noiembrie. Turneul este organizat de Project Events in colaborare cu European Event Service. Parteneri media: Magic FM, Cocor Media Channel, Tango, Click, Adevarul, Sapte Seri, Zile si Nopti, Bucharest NightLife, Port.ro, BestMusic.ro, iConcert.ro, AgentiaDePresaMondena.ro, Ziare.com, Kudika.ro, Eva.ro, Ele.ro, Ciao.ro, BucharestHerald.com, eComunicate.ro, Indoor Media, Zoom, Inga Media, WideScreen Media, Unirea Shopping Center, Carpat Guard, reteaua privata de sanatate Regina Maria si Hotel Caro.~~

http://www.youtube.com/watch?v=rGZQJdcZByI&feature=related

Written by