MOTRHEAD – al doilea nume confirmat in cadrul festivalului OST FEST din iunie 2012

     La mai putin de doua saptamani de la anuntarea trupei Dimmu Borgir (care va canta in prima zi a festivalului Ost Fest), organizatorii anunta prima trupa confirmata pentru a treia zi a festivalului, 17 iunie 2012: MOTÖRHEAD!

 Motorhead este o legenda in viata ce se mentine in topuri de mai bine de treizeci si sase de ani. De la constituirea trupei in 1975 de catre Lemmy Kilmister, celebra trupa britanica a reusit sa vanda peste 50 de milioane de copii ale albumelor, la nivel mondial. Concertul Motorhead din Romania face parte din turneul de promovare al ultimului lor album: „The World Is Yours”.

Dupa lansarea albumelor „Overkill”, „Bomber”, ”Ace Of Spades” si „No Sleep 'Til Hammersmith’’, Motorhead devine cea mai populara si apreciata trupa rock din Marea Britanie si nu numai.

Talentul le-a fost apreciat si recunoscut de-a lungul anilor prin numeroase premii: in 1980 trupa castiga Discul de Argint pentru albumul „Bomber”, in 1991 primesc o nominalizare la premiile Grammy pentru albumul „1916”, iar in 2001 primesc Discul de Aur pentru piesa „The Game”. Sunt putin romani care nu au ascultat si fredonat hituri precum „Ace of Spades”, „Killed By Death” sau „Born To Raise Hell”.

 Desi nu sunt la prima vizita in Romania, membrii Motorhead se reintorc cu placere si asteapta cu mare nerabdare reintalnirea cu fanii romani, care i-au primit cu mult entuziasm.

 Intrucat fiecare zi a festivalului va fi unica si speciala, organizatorii anunta si preturile atat pentru cea de-a treia zi de festival – 17 iunie 2012, cat si cele pentru abonamentele valabile pentru toate cele 3 zile:

       Pentru a treia zi de festival: (17 iunie 2012) preturile sunt urmatoarele:

 •  500 lei – Tribuna VIP (include catering)
 •  350 lei – Fire Circle
 •  265 lei – Tribuna
 •  120 lei – Golden Circle
 •   90 lei – Gazon
 • Pretul ABONAMENTELOR valabile pentru toate cele 3 zile  de festival sunt:
 • 800 lei – Tribuna VIP (include catering)
 • 525 lei – Fire Circle
 • 400 lei – Tribuna
 • 200 lei – Golden Circle
 • 150 lei – Gazon

 Mai multe detalii despre festivalul Ost Fest, precum si despre trupele ce vor canta in toate cele trei zile de festival, puteti gasi accesand: www.ostfest.ro.

Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Motorhead,  Dimmu Borgir si nu numai, biletele  la Ost Fest pentru a treia zi de festival cat si abonamentele valabile pentru toate cele trei zile se gasesc din data de 17 noiembrie 2011 si pot cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta,  Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro sau MYTICKET.RO.

 ~~Festivalul Ost Fest va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Zone Arena din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events! Eveniment prezentat de ROCK FM~~

 

Written by