Preturile primei zile a festivalului OST FEST din iunie 2012

 

Editia OST FEST din 2012 se va desfasura in perioada 15 – 17 iunie si va fi gazduita de Zone Arena din Bucuresti. Organizatorii promit sa anunte si in continuare nume mari care vor canta in premiera pe o scena din Romania, in cadrul festivalului OST FEST 2012. Seria surprizelor a inceput acum cateva zile. cand s-a anuntat pentru prima zi a festivalului trupa norvegiana Dimmu Borgir. 

Reprezentatiile trupei Dimmu Borgir sunt celebre in toata lumea prin unicitatea spectacolului oferit, asadar fanii romani ai black metalului nu vor fi dezamagiti.

Intrucat fiecare zi a festivalului va fi unica si speciala, in acest moment organizatorii anunta preturile pentru prima zi de festival, respectiv 15 iunie 2012, urmand ca pe masura ce vor fi anuntate restul trupelor ce vor concerta, sa fie anuntat si pretul biletelor si al abonamentelor pentru celelalte zile.

Pentru prima zi de festival (15 iunie 2012) preturile vor fi urmatoarele:

–          500 lei – Tribuna VIP (include catering)

–          350 lei – Fire Circle

–          265 lei – Tribuna

–          120 lei – Golden Circle

–           90 lei – Gazon

 Mai multe detalii despre festivalul Ost Fest, precum si despre trupele care vor canta in toate cele trei zile de festival o sa puteti gasi accesand: www.ostfest.ro.

 Pentru toti cei ce isi doresc sa-i asculte live pe cei de la Dimmu Borgir si nu numai, biletele si abonamentele la Ost Fest se gasesc la vanzare din data de 3 noiembrie 2011 si pot fi cumparate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Chioscurile Adevarul, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Libraria Eminescu, Palatul National al Copiilor sau Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro sau BLT.ro.

  ~~Festivalul Ost Fest va avea loc in perioada 15-17 iunie 2012 la Zone Arena din Bucuresti si este un eveniment organizat de Project Events, in colaborare cu Cavalleria Events!~~

Written by