Prima categorie de bilete sold out la spectacolul LACUL LEBEDELOR pe gheata din Bucuresti

Fascinanta poveste a printesei transformata in lebada de catre un vrajitor a cucerit publicul din Bucuresti, acesta epuizand deja categoria 5 de bilete (50 de lei). Si celelalte categorii sunt aproape de  epuizare.

Pusa in scena pentru prima oara in Moscova in 1877, frumoasa legenda ruseasca este transformata de catre patinatorii companiei The Imperial Ice Stars intr-o poveste contemporana. Coregrafia spectaculoasa include salturi si piruete ce au adus medalii olimpice campionilor Evgeny Platov, Alexei Nemov, Albena Denkova si Maxim Staviski iar costumele, jocurile de lumini si muzica nemuritoare a lui Ceaikovski poarta publicul intr-un taram de poveste.

     Sala Palatului va fi transformata pentru o zi in patinoar iar publicul se va lasa incantat de povestea ce aluneca lin pe patine; nici chiar focul ce va parte din decor nu va opri printul sa isi salveze frumoasa printesa.

     Compania The Imperial Ice Stars a fost infiintata in 2004, in scurt timp reusind sa cucereasca publicul de pe toate continentele. Cei 83 de patinatori care vor urca pe patinoarul ce va fi amenajat pe scena Salii Palatului sunt cunoscuti in toata lumea datorita numarului record de medalii obtinute: peste 250. Spectacolele dansatorilor patinatori tin publicul cu rasuflarea taiata peste tot in lume prin complexitatea elementelor incluse in coregrafie si prin gradul de dificultate al acestora.

     Aflati la prima vizita in Romania, dansatorii companiei The Imperial Ice Stars abia asteapta sa cucereasca publicul roman cu trei reprezentatii: prima lor oprire va fi in Bucuresti pe 2 februarie 2013 la Sala Palatului, patru zile mai tarziu – pe 6 februarie constantenii vor fi cei care sa vor lasa vrajiti de frumoasa poveste la Casa de Cultura a Sindicatelor, turneul din Romania terminandu-se in data de 8 februarie la Patinoarul Olimpic din Brasov.

      Pentru spectacolul de la Bucuresti preturile biletelor sunt urmatoarele:

  • 300 lei (categoria VIP)
  • 250 lei (categoria 1)
  • 200 lei (categoria 2)
  • 150 lei (categoria 3)
  • 100 lei (categoria 4)
  •   50 lei (categoria 5) – SOLD OUT

     Pentru toti cei care doresc sa vada o poveste clasica interpretata intr-o maniera originala de catre marii campioni ai lumii pe gheata, biletele se gasesc in urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd Magheru nr 12-14), Magazinele Flanco, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1 si reteaua Eventim. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe BILETOO.ro, BLT.ro, BILETE.ro, MYTICKET.ro sau EVENTIM.ro.

http://www.youtube.com/watch?v=6SfjDkbaqnM&feature=plcp

Written by