Reduceri de 15 pentru bilete la concertul Helene Segara

     Au mai ramas doar 2 saptamani pana la concertul sustinut de Helene Segara, programat pentru data de 21 Octombrie, orele 20,00, la Sala Palatului din Bucuresti, iar organizatorii au pregatit o surpriza placuta fanilor.

Daca nu ati achizitionat inca bilete la concertul Hélène Ségara, puteti beneficia de o reducere de 15% din pretul biletelor! Oricine cumpara in perioada 6 – 9 Octombrie 2011 un bilet la concertul „Hélène Ségara" , va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Reducerea se aplica la toate categoriile de pret.

Aceasta promotie este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (6 – 9 Octombrie 2011) si este disponibila in toata reteaua BILETOO! Biletele se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Diverta, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro. In cazul in care comanda se face online, de pe www.Biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier! De asemenea, exista si posibilitatea rezervarii biletelor, acestea putand fi ridicate personal de catre client de la unul din magazinele partenere Biletoo.

    Cantareta franceza de origine italiana va concerta la Sala Palatului, pe 21 Octombrie 2011, orele 20.00. Concertul este organizat in cadrul Festivalului Muzicii Franceze la Bucuresti si face parte din turneul de promovare al noului ei album, lansat in Aprilie 2011 si intitulat „Parmi la Foule” (In multime). Hélène Ségara va canta in concert atat melodii de pe noul album, cat si melodiile care au facut-o celebra in toata lumea, precum „Elle tu l’aime”, „Mrs Jones”, „Parlez-moi de nous”, „Il y a trop de gens qui t’aime” si „Les vallées d’Irlande”.

Invitatul special al artistei Hélène Ségara este celebrul tenorul roman Vlad Mirita, impreuna cu care Hélène va canta in duet, in premiera live in Romania, celebra melodie „Vivo per lei”.

Descoperita de catre producatorul francez Orlando, fratele celebrei Dalida, Hélène Ségara debuteaza cu albumul „Coeur de verre”. Albumul de debut a fost foarte bine primit in Franta si Belgia. Astfel, vocea puternica si calda o face remarcata de catre marele tenor italian Andreea Bocelli. In anul 1999, Hélène Ségara canta in duet cu Andreea Bocelli versiunea franco-italiana a melodiei care a dat titlul albumului „Vivo per lei”, vandut in peste 1 milion de exemplare. Urmeaza rolul frumoasei Esmeralda, din piesa de teatru muzical „Notre Dame de Paris”, care cunoaste un succes fenomenal in toata lumea.

De-a lungul timpului, vocea puternica si catifelata a rasunat pe cele mai mari scene din  Franta, Belgia, Rusia, Ucraina, Maroc, Liban, Elvetia si Canada. Prin timbrul deosebit al vocii, sensibilitatea, eleganta, finetea si umanitatea ei, Hélène Ségara, a reusit mereu sa creeze o legatura unica cu publicul.

 

Written by