The Beauty and the Beat

 

Phoenix Entertainment le aduce o veste excelenta tuturor admiratorilor celebrei interprete Tarja Turunen. Regina metalului finlandez revine la Sala Palatului din capitala intr-o productie extraordinara, cu un concert de inalt nivel artistic ce va fi prezentat fanilor din Romania in data de 11 aprilie 2013.

Cu certitudine acesta este unul dintre cele mai insemnate concerte planificate pentru anul 2013 ce nu trebuie ratat de adevaratii melomani indiferent de varsta. Concertul de la Bucuresti face parte din turneul “Beauty and the Beat Tour 2013”. 

Pe scena Salii Palatului, peste 70 de instrumentisti, membrii unei orchestre simfonice de exceptie, un cor format din 15 persoane, precum si carismaticul tobosar Mike Terrana vor evolua alaturi de Tarja Turunen, cunoscuta pentru calitatile vocale inconfundabile, extrem de versatile. O reprezentatie uimitoare din care nu vor lipsi cele mai cunoscute piese ale artistei, melodii ce au propulsat-o in topurile preferintelor muzicale ale auditoriului din intreaga lume.

Tarja Turunen este cantareata, compozitoare si pianista de origine finlandeza binecunoscuta pentru participarea sa ca solista in cadrul celebrei formatii de rock metal simfonic, Nightwish. Dupa ce a parasit trupa, a lucrat la cariera ei solo si foarte rapid a devenit un nume pe scena muzicala internationala. Tarja este o artista exceptionala care are abilitatea de a combina duritatea rock-ului cu blandetea muzicii clasice.

 

Biletele au fost puse in vanzare in reteaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, din librariile Humanitas si Carturesti, de la Sala Palatului si online prin www.eventim.ro. Pretul unui bilet variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza: V.I.P: 245 lei; Cat.IV: 195 lei; Cat.III: 145 lei; Cat.II: 115 lei; Cat.I: 90 lei.

 

 

Written by