Descopera invingatorul din tine

Cartea ”Descopera invingatorul din tine” este un manual  foarte  bun de autocunoastere si de a aplica intr-un mod corect regulile din societate.  Comparatia cu domeniul sportiv ne aduce in vizor ideea de campion si posibilitatea de ajunge la linia de sosiere primii. Competitia este o necesitate fireasca a psihicului nostru, insa modelata corect ne aduce numai avantaje.

Competitia inseamna sa arati prin ceea ce poti ca ai demnitate, ca poti inainte de toate. A vrea nu este necesar, toate fortele tale si energia ta trebuie sa mearga in directia realizarii acesteia, de aceea ambitia merge ghidata inspre rezultate.

Cartea este  un perfect prieten pentru cei care simt nevoia de a se exterioriza insa sunt retinuti de timiditate sau au in spate frustrari, ganduri de care nu pot trece. Pot invata ca orice bariera se ridica si este nevoie de eliberarea frustrarilor, alungarea fricii, multa incredere si foarte foarte multa munca.

Un autor (Ducasse) este printre altele un fost sportiv, si ne dezvaluie secrete si pont-uri din lumea sportiva, pe ce se bazeaza cei care  activeaza in acest domeniu si cum fac fata muncii, oboselii si dorintei de a fi castigatori. Chamalidis, cel de-al doilea autor, doctor in psihologie, `traduce ceea sentimentele pe care noi le simtim si ne ajuta sa mergem mai departe cu spiritul de luptator in noi.

Carte recomandata de Editura C.H.Beck!

Written by