Cat timp iti ia sa inveti pentru examenul auto?

Examenul auto este un examen, nu foarte greu, insa extrem de important pentru evolutia ta in societate, din acest motiv, in momentul in care te apuci de scoala de soferi trebuie sa ii acorzi o atentie deosebita, in asa fel incat sa te asiguri ca il vei lua din prima.

Timpul petrecut pentru a invata perfect toata legislatia si pentru a stapani cu usurinta toate intrebarile, depinde foarte mult de la persoana la persoana, cu toate astea, o perioada de o luna ar trebui suficienta pentru a invata tot ceea ce este necesar.

Cum iti organizezi timpul in aceasta luna?

In primul rand, primul lucru pe care il faci, dupa ce ai reusit sa rezolvi cu toate actele pentru scoala de soferi, este sa ai o discutie cu instructorul. Acesta iti va spune exact ceea ce este necesar pentru examenul de la orasi si pe ce trebuie sa te axezi pentru examenul de sala.

Dupa discutia avuta cu instructorul, trebuie sa citesti cel putin odata legislatia. Acest lucru nu ar trebui sa iti ia mai mult de doua sau trei zile. Nu te grabi sa o citesti repede, ci asigura-te ca intelegi fiecare paragraf peste care dai. Te va ajuta extrem de mult la ambele examene, cat si la rezolvarea ulterioara a chestionarelor auto.

Dupa ce ai reusit sa citesti legislatia, este timpul pentru chestionarele auto. Poti incepe sa rezolvi cat mai multe chestionare DRPCIV. Este necesar sa te asiguri ca sunt aprobate DRPCIV, pentru a nu invata degeaba, noi va recomandam siteul acesta. Daca nu sunt aprobate DRPCIV, exista riscul major sa dai peste intrebari gresite si sa le inveti gresit, lucru care iti poate oferi surprize neplacute in momentul examenului.

Rezolva pana la 20 de chestionare auto pe zi si incearca sa le faci din ce in ce mai repede si mai corect. Cu timpul, vei observa ca intrebarile se repeta si ca le stii din ce in ce mai bine. Te poti opri din rezolvat, in momentul in care reusesti sa obtii punctaj de trecere la cel putin 10 chestionare drpciv consecutiv.

In acel moment, poti avea garantia ca ai sanse de peste 90% de a trece de examenul auto de la sala si ca va trebui sa iti faci griji doar in ceea ce priveste examenul auto de la oras.

Este logic, timpul de invatare pentru examenul auto poate sa difere foarte mult de la persoana la persoana. Exista persoane care retin totul, cu usurinta in 3 zile, sau persoane care au nevoie de timp mare de desfasurare. Totul este sa iti organizezi timpul pe care ti-l propui foarte bine, in asa fel incat sa reusesti sa iei examenul.

Written by