REgadeste-TE creativ

 

La o benzinarie un tanar este vazut turnand canistre de bere in rezervorul masinii lui? Care credeti ca este explicatia?


Persoana care emite cel mai mare numar de ipoteze poate castiga participarea gratuita la intreg modulul (5 funshopuri) „Regadeste-TE creativ”, din cadrul proiectului FUTUREspecting funSHOPS.

Posteaza-ti ipotezele prin comentarii pe pagina de Facebook National Magazin pana joi, 2 februarie ora 24:00. Castigatorii vor fi anuntati pe 3 februarie, ora 12:00 pe Facebook!

     FUTUREspecting funSHOPS este un proiect apartinand Alinei Tabusca, trainer si PR cu o experienta cumulata de aproximativ 8 ani in training si comunicare. Formarea sa ca trainer acopera domenii precum comunicarea pentru schimbarea comportamentelor, public speaking, motivare si management, dezvoltare de echipe, vanzari si creativitate. In acesti 8 ani a format sau dezvoltat grupuri diferite de beneficiari, de la elevi pana la echipe de management, ceea ce face ca expertiza sa in domeniul creativitatii sa includa si cunostinte legate de gradul de implementare in mediul profesional.

     Modulul „REgandeste-TE creativ” este alcatuit din 5 funshopuri, din care primul de pe 4 februarie gratuit. Costul unui funshop este de 40 de lei, pret in care intra materialele de curs, hand-out-uri, exercitiile si caietul de lucru FUTUREspecting funSHOPS. In plus, fiecare participant care a parcurs un minim de trei sesiuni (funshopuri) va primi la final un feedback individual cu o serie de recomandari particulare. Din seria celor 5 funshop-uri marca Gandire Creativa, sambata, 4 februarie 2012, intre orele 15.00 si 18.00, are loc primul funshop gratuit.


     Intreg proiectul are la baza conceptul lui Edward de Bono de „gandire laterala”, iar utilitatea lui este aceea de a dobandi abilitatea de a gandi lucrurile din perspective diferite, de a exersa efectiv creativitatea practica, fie ca e in raport cu altii sau cu noi insine.


     Intrucat noi suntem motorul propriului univers, acest modul face referire in mod special la regandrea sistemelor proprii. Asadar, participantii vor beneficia de:
–    exercitii prin care sa-si regandeasca obiectivele si „obstacolele”;
–    o noua perspectiva asupra a ceea ce stim si ce trebuie sa aflam despre noi insine;
–    informatii despre ce inseamna gandirea laterala si care sunt utilitatile sale;
–    noi modalitati de implementare creativa a proiectelor proprii.

     National Magazin te provoaca la creativitate, deoarece creativitatea defineste omul! Fii un cititor creativ si te trimitem la Modulul „REgandeste-TE creativ” ! Si retine: nu exista raspunsuri corecte, doar raspunsuri creative!

 

Written by