Psychological Profiler seria a VIII-a

 

Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac este co-organizator al Psychological Profiler seria a VIII-a

In perioada 22- 23 februarie 2013, Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac organizeaza impreuna cu Asociatia Romana de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale cursul Psychological Profiler seria a VIII-a

Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac va invita in perioada 22-23 februarie 2013 la cursul PSYCHOLOGICAL PROFILER, desfasurat la sediul din Str. Intrarea Rigas, nr. 31, sector 1, Bucuresti. Cursul are ca obiective formarea de competente in Psychological Profiler si dezvoltarea abilitatilor de consultanta in psihologia aplicata avand ca public tinta psihologi dar si alti specialisti in stiintele sociale, resurse umane si economice interesati de acest domeniu.

Psychological Profiler-ul este prin definitie cel mai fin analist al comportamentului uman. Formarea si specializarea in aria Psychological Profiler se realizeaza printr-o educatie solida si de lunga durata in domeniul psihologiei clinice, psihologiei personalitatii, psihologiei organizationale, psihologiei legale si in cadrul altor domenii conexe.

Trainer al cursului va fi Dr. Psiholog Ion Duvac, organizator Asociatia Romana de Psihologie Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale, iar co-organizator Cabinetul Individual de Psihologie Dr. Duvac Ion.

Participarea la modulele de pregatire se realizeaza obligatoriu in ordine succesiva iar pentru fiecare nivel de pregatire se obtine diploma de participare.

Pentru nivelul ”Fundamente” se obtine diploma de participare, iar pentru nivelul ”Specializare” se obtine certificat de competenta (psihologi), sau diploma de participare (alti specialisti).

Cursurile se organizeaza in ritmul de un weekend pe luna, 15 ore – in zilele de sambata si duminica iar taxa de participare la curs este de 50 RON/ ora (TVA inclus). Program pentru 22 februarie este intre orele 16:00 si 21:00, in timp ce pentru 23 februarie programul se desfasoara intre 09:00 si 20:00.

Organizarea grupei se realizeaza pe baza fisei de inscriere, a interviului de admitere (numarul de locuri este limitat) si a achitarii taxei pentru primul modul.

Program: 22 februarie, ora 16:00- 21:00 si 23 februarie , ora 09:00 – 20:00.

Inscrierea se face prin completarea formularului pe care il puteti gasi in linkul de mai jos:

https://docs.google.com/a/intellpsy.com/spreadsheet/viewform?formkey=dFFsQWx5aklYTF94WXpkdlVHSzlEX0E6MQ

 

NIVEL I – FUNDAMENTE: 15 ore/modul

Modulul A – Introducere in Psychological Profiler; Elemente de psihologia personalitatii

Modulul B – Elemente de psihologie clinica

Modulul C – Elemente de psihopatologie

Modulul D – Metodologia cercetarii in Psychological Profiler

Modulul E – Elemente de analiza comportamentala (I)

Modulul F – Elemente de analiza comportamentala (II)

Modulul G – Analiza psihologica a informatiilor

Modulul H – Tehnici de elaborare a profilului psihologic

Durata: 15 ore/modul

NIVEL II – SPECIALIZARI: 120 ore/specializare

Specializarea 1 – Psychological Profiler in leadership politic

Specializarea 2 – Psychological Profiler in Business Intelligence Psychology

Specializarea 3 – Psychological Profiler in resurse umane (Head Hunting)

Specializarea 4 – Psychological Profiler in psihologia legala (Psychology of Terrorism, Forensic Psychology, Psychological Autopsy)

 

Programul se va desfasura la Clinica Ion Duvac situata in Intrarea Rigas, nr. 31, sector 1. Pentru relatii suplimentare va rugam sa ne contactati la numarul 031425825 sau 0756116628.

Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac, prin intermediul psihologilor clinicieni, psihoterapeutilor si consilierilor sai ofera servicii de psihodiagnostic si evaluare clinica, psihoterapie si consiliere psihologica pentru adulti, terapie de cuplu, consiliere a familiei, a copilului si a adolescentilor, consiliere de cariera, consiliere psihologica in depresia postnatala, consiliere pentru tulburari ale dinamicii sexuale, hipnoza clinica, de relaxare, precum si terapie cognitiv-comportamentala.

Intell Psy Group operationalizeaza conceptul original de servicii psihologice integrate, reunind toate disciplinele necesare cunoasterii psihicului uman – cercetare, terapie, consiliere si inovatie – in structuri specializate care functioneaza in sinergie deplina.

Pentru mai multe detalii, puteti accesa site-ul www.intellpsy.com.

 

Written by