Cars 2

E cea mai noua animatie Walt Disney, a fost creata in colaborare cu Studiourile Pixar, are multe roti si mai multe motive pentru a zambi.
“Cars 2” a cunoscut placerea publicului incepand cu 18 iunie, odata cu premiera mondiala din Hollywood, California.
Filmul este ca o fantana arteziana de imaginatie si bun gust.
Ritmul experimentat de-a lungul celor aproape 100 de minute incerc sa-l transpun in scriitura.
Continuarea povestii lui Lightning McQueen (vocea lui Owen Wilson) si a celui mai bun prieten al sau, Mater (Larry the Cable Guy), aduce o noua perspectiva si demonstratie de curaj in exprimare.
Personificarea puternica, pana la expresivitate artistica, a unor masini si crearea unei lumi “pe patru roti” pare usturator de plicticoasa, luata separat in modul. Insa ce au reusit sa faca cei doi regizori – John Lasseter si Brad Lewis – sare orice obstacol al unei minti “inguste”.
Tabloul secund cu “Masini” imbina excelent voci celebre cu animatii alerte, pe un fir epic polivalent, intr-o maestrie pentru pupile.
Japonia, Italia, Marea Britanie, Franta si Radiator Springs, USA, toate locatiile cu amprentele culturale specifice si cu noi culori intr-un tablou in care spionajul si tractarea auto redefinesc umorul.
Cu Michael Caine alaturandu-si vocea povestii, “Cars 2” elimina “bariera” varstei si injecteaza o doza zdravana de combustibil in “rezervorul” mintii, care este imaginatia.
Impulsionat de cifrele extraordinare de buget si incasari ale primei parti, “Cars 2” a raportat un buget de aproximativ 200 de milioane USD, incasari de peste 66 de milioane de dolari in weekend-ul premierei si peste 116 milioane pana la 3 iulie, in Statele Unite.

Cars 2” – You’re the bomb!

Written by