Targul imobiliar Project Expo- Editia de toamna

 

In perioada 30 septembrie- 2 octombrie la Sala Palatului a avut loc Targul Imobiliar Project Expo- editia de toamna. La targ au participat companii care isi doreau sa ofere o sansa clientilor de a le cunoaste proiectele si vizitatori care fie doreau sa isi faca o idee despre ofertele actuale fie isi doreau sa achizitioneze o locuinta.

In cadrul Project Expo, vizitatorii au avut parte de oferte speciale cum ar fi discount-uri de la 10 la 20% fie preturi special create pentru ei.

Reprezentatii Net Worth Advisory, companie de comunicare in domeniul imobiliar, marturisesc ca “ in ziua de azi lumea este foarte atenta ce cumpara. Oamenii se duc imediat si vizioneaza, cantaresc foarte bine inainte de a lua o decizie. S-a schimbat sistemul imobiliar prin faptul ca acum exista un raport calitate- pret echitabil si este o piata a negocierii”.

Un nou trend in domeniul imobiliar il reprezinta locuintele din materiale ecologice. Astfel Ozone Homes in cadrul proiectului Avalon Residence construiesc locuinte dintr-un material ecologic numit SIP. Acesta contine magneziu . Printre avantajele acestuia se afla rezistenta sporita la socuri, rezistenta ridicata in caz de seism, o elasticitate ridicata, rezistenta mare la foc sau calitati structurale excelente. Ofertele Avalon Residence erau apartamente cu 2 camere si parcare incepand de la 46.464 euro sau apartamente cu 3 camere cu gradinta si parcare plecand de la 70.875 euro.

O alta schimbare importanta ar fi mutarea clientilor spre zone rezidentiale. Astfel Metropolitan Residence oferea apartamente cu 2 camere la pretul de 55.000 euro in timp ce Ionis Carm Construct in zona Baneasa avea oferta speciala pentru vizitatorii targului de 700 euro m2.

Casele reprezinta un punct de atractie din ce in ce mai mare pentru bucuresteni astfel ca:” Un client istet care va avea bani de un apartament cu 3 camere isi va cumpara cu siguranta o casa”. De aceea existau oferte de case cu 3 nivele de 172 m2 cu utilitati si spatiu de 240 m2 la 79.000 euro.

Majoritatea vizitatorilor au aflat de targ fie de pe internet( diferite site-uri) sau chiar trecand prin fata Salii Palatului: “ Eram la plimbare, am vazut afisul si deja mi-am programat 2 vizionari deoarece mi-au placut ofertele”, declara Elena.

Majoritatea companiilor imobiliare erau deschise la negociere sau discount in functie de client.

Printre zonele care devin tot mai cautate se numara zona de sud a Bucurestiului, unde compania imobiliara Premier se adapteaza la piata si le ofera clientilor posiblitatea de a-si implementa apartamentul pe care si-l doresc si evident se mentin zonele care se afla in apropierea mijloacelor de transport.

Written by