Ultimile trenduri in materie de imobiliare la Targul National Imobiliar

In perioada 22-25 septembrie la Palatul Parlamentului a avut loc Targul National Imobiliar. Majoritatea jucatorilor importanti in sistemul imobiliar au fost prezenti.

Oferte speciale

Cei care au fost prezenti la targ puteau beneficia de oferte speciale de la apartamente de doua camere incepand de la 60.000 de euro la Green Vista Residence, de la 70.000-79.000 pentru 3 camere sau de reduceri de 10 sau 15%.

Pentru cei interesati de case de vacanta Colina Marei-Sinaia oferea apartamente de la 37.000 la 55.000 euro iar Alamco avea oferte speciale pentru apartamente pornind de la 60.000 de euro in Corbeanca.

Trenduri in materie de imobiliare

In ultimul timp majoritatea oamenilor cauta apartamente noi la etaje cat mai joase, obligatoriu dupa 1977 si sunt la mare cautare complexele rezidentiale cum ar fi The Concept Fundeni Residence, dupa cum declara cei de la Imopedia.ro.

Duplexurile nu mai au mare succes, oamenii preferand intimitatea si in loc de 4 camere doresc sa investeasca intr-o casa.

Vizitatorii cautau apartamente cat mai spatioase, bucatarii inchise si obligatoriu decomandate. IOR Residence oferea apartamente incepand de la 96.000 de euro cu loc de parcare si tv inclus. Multe dintre preturile expuse se puteau negocia.

Cei care erau prezenti venisera fie pentru achizitionare sau aveau in plan sa achizitioneze si doreau sa faca o trecere in revista a ofertelor prezente.

Noile sisteme de incalzire a locuintelor

Raman in continuare in trenduri incalzirea prin pardoseala, panourile solare(pentru care exista si o reducere de la stat) sau pompele de caldura.

Exista insa un nou sistem de incalzire prin infrarosu. Acesta este nou pe piata din Romania, dar dupa cum declara cei de la Sun Power” prinde foarte bine deoarece consuma cu 40% mai putin fara de central pe gaz si 50% mai putin fata de cea electrica”. Sistemele de incalzire cu infrarosu transmit caldura, sub forma de radiatie infrarosu, corpurilor dintr-o incapere. Astfel corpurile odata incalzite devin la randul lor surse radiante de caldura si incalzesc uniform aerul.

La targ, vizitatorii au putut gasi de la garsoniere la complexuri rezidentiale de lux la apartamente de vacanta dupa preturi si preferinte.

Written by