Alaturi de Claudia Motea

Membru de seama si director PR al Uniunii Autorilor si Realizatorilor de film (U.A.R.F.) , Claudia Motea s-a implica in multe dintre evenimentele organizate U.A.R.F. . Anul acesta prezenta la festivalul medieval de la Sebes, care a avut loc in luna iunie, actrita impreuna cu Diana Metiu si Liviu Pancu au incheiat un parteneriat, care se spera a fi de lunga durata, intre U.A.R.F. si festivalul medieval de la Sighisoara. Prezenta la conferinta de la Bucuresti,organizata in avapremierea festivalului, Claudia ne-a acordat un interviu.

 

Reporter: Care este opinia actritei Claudia Motea, despre festivalul medieval de la Sighisoara ?

 

Claudia Motea

Este un lucru minunat. Organizatorii sunt niste profesionisti. Liviu Pancu este un artist, actor, regizor, director al un teatru din Targu Mures, iar asta spune ca mesajul artistic, toata tinuta acestui festival va fi incadrata in acea coloratura cultural-artistica.

 

Reporter : In ce alte proiecte sunteti implicate?

 

Claudia Motea

 Am terminat un film de scurt metraj ,, Kandy”, care a avut premiera in mai, aici in Bucuresti, la cinema Patria, am avut o mie de oameni in sala, ceea ce pentru mine, a fost un vis implinit. Sunt invitata la festivalul de la Galati, un festival de mare importanta, cel mai mare festival in aer liber, din Romania. Filmul ,,Kandy’’ va lua un premiu si ma bucur foarte mult pentru ca filmul meu e inca in ,,fasa’’. Filmul a mai luat un premiu la festivalul de la Chisinau. Acum sunt in pre-productia filmului ,,Spovedanii”, un film pe care il fac cu maestrul Ioan Carmazan, care  semneaza regia acestui film si Denis Drift, care este compozitorul muzicii din film si Presedintele Federatiei Amercane de Muzica de Film

 

Reporter : Ne bucarm si va multumim pentru amabilitate si va dorim sa aveti cat mai multe realizari cinematografice !

 

Claudia Motea 

Placerea este, in primul rand, a mea ! Va iubesc si multumesc Revistei National Magazin pentru ca este alaturi de lumea cinematografiei !  

 

 

Written by