2014 Anul ghetelor cu tinte

Piesele vestimentare de rezistenta ale  acestei perioade sunt fara indoiala ghetele cu tinte. Inalte sau nu, retro, clasice sau chic, ele nu trebuie sa lipseasca din garderoba nici unei femei care se respecta. Sunt elementul care da coerenta tendintelor oarecum contradictorii ale sezonului toamna-iarna 2014.

Fiecare dintre noi avem un stil mai mult sau mai putin definit. Provocarea este sa integram in stilul personal noutatile care apar de la un sezon la altul, pentru a fi “in pas cu moda”. Partea buna este ca cel putin tendintele din ultimii ani sunt suficient de flexibile pentru a putea fi adaptate cu putin efort oricarui gen personal.

Daca initial ghetele si in general incaltamintea cu tinte erau semn distinctiv al stilului rock, fiind suficient cateva tinte pentru a fi catalogat ca motociclist, treptat ele au cucerit si alte genuri, adaptandu-se si invadand pe nesimtite tendintele. Intalnim de altfel tinte la incaltaminte, imbracaminte, accesorii. Se poate spune cu siguranta ca sunt aici si nu au de gand sa dispara prea curand.

Pe piata fashion romaneasca au aparut inca din 2012-2013. Am avut deja cizme cu tinte, tenisi, balerini. Acum este momentul de glorie al ghetelor. Iar imaginatia designerilor nu cunoaste limite. La fel si  variatia de materiale, combinatii si culori disponibile. Se gaseste un model pentru orice gust, oricat de pretentios sau extravagant.

Asadar daca inca nu aveti o pereche de asfel de ghete, acum aveti ocazia sa va completati colectia cu cele mai in trend piese. Daca nu stiti de unde sa incepeti cautarea, site-ul incaltamintecutinte.info este un punct de plecare. Din piele ecologica sau intoarsa, cu tinte rotunde, conice sau patrate, aurii, argintii sau chiar colorate, aceste incaltari va vor scoate din monotonie orice tinuta.

Se pot purta cam cu orice: de la tinutele clasice, cu blugi si geaca de piele, la rochii delicate pe care le vor completa cu o nota de originalitate si neprevazut. Casual sau business, sport sau elegant, ghetele cu tinte se pot strecura cu succes in orice combinatie vestimentara. Atentie insa sa nu exagerati, in ciuda libertinajului vestimentar din ultimii ani, nu chiar orice este permis.

De asemeni, o atentie deosebita trebuie acordata asocierii cu alte accesorii. Asa cum spuneam, exagerarile nu sunt de dorit, iar uneori ele apar chiar in acelasi element vestimentar, prin asocierea de exemplu a tintelor cu lanturi, catarame, perforatii, totul in exces. In sine, tintele sunt un element de forta in accesorizare, astfel incat este de preferat sa se mearga pe un stil minimalist pentru obtinerea unui efect de proportii. O pereche de ghete cu tinte pot scoate singure din anonimat cea mai banala tinuta.

Written by