Vorbim, peste hotare.

Un concept nou pe piata romaneasca ce doreste sa revolutioneze comunicarea peste hotare. DaPhone Communications Group este compania romaneasca specializata in apeluri internationale, avand ca principal obiectiv eficientizarea costurilor. Gratie tehnologiei de ultima ora, daPhone  vine cu multe oferte  pentru toate tipurile de apeluri internaționale. Ce inseamna concret acest concept, cu ce idei originale au patruns pe piata noastra si cum ne ajuta, ne va spune in interviul de astazi, Lior Rotshenker, cel care se ocupa de partea de Brand si Marketing a companiei DaPhone.  

 O sa va rog sa imi spuneti in cateva cuvinte ce este de fapt  daPhone ca idee, concept.

Noi venim cu solutii nationale si internationale pentru convorbirile nelimitate, indiferent de tara. Se aplica pe orice telefon mobil, sub orice context, chiar si in roaming, aceasta initiativa vine ca o solutie pentru a rezolva problema discutiilor in alta tara. Problema comuna este pretul. Cel care este foarte mare, iar oamenii nu isi permit luxul de discuta tot ce doresc.

Se poate aplica oriunde in Europa si chiar si inafara. Se aplica pe orice telefon, nu este nevoie de tehnologie foarte avansata, este accesibil oricui. Se incercam noi sa transmitem este ca clientii nostri nu trebuie sa mai aiba grija facturii, a banilor pentru ca solutiile vin de la noi.  daPhone vine cu ideea celor doua  dispozitie doua aplicatii  gratuite pe care le  instalezeaza  gratuit pe telefon si pot suna peste hotare  la tarife cu pana la 90% mai mici fata de tarifele practicate in mod obisnuit. Pima aplicatie (daPhone Dialer) este aplicatia care  face legatura cu destinatia apelata in strainatate prin intermediul unui numar national. A doua (daPhone IP – Dialer)  este o aplicatie creata  pentru telefoanele smart si permite apelarea in strainatate la tarife reduse cu pana la 90% prin pachetele de date 3G sau conexiunea WiFi. Permite si apelarea gratuit, convorbiri nelimitate cu ceilalti utiliatori daPhone IP – Dialer.

Nu aveti competitori si momentan in Romania sunteti singurii care vin cu un astfel de sistem. Credeti ca acest punct de originalitate va asigurat un loc in frunte?

Competitorii nu sunt o problema pentru noi, pentru nu suntem intr-o competitie cu furnizorii locali sau internationali.  Solutiile noastre ofera raspuns la problemele oamenilor, clientii doar suna si vorbesc, fara griji. Alte companii nu se axeaza pe aceste idei.

Cum  v-au venit aceste idei si  apelelarea la  asfel de „trucuri”

Nu suntem singurii care se folosesc de tehnologie pentu a vorbi international, insa solutiile oferite de noi sunt unice. Ne-am gandit la nevoile clientilor, la cei care traiesc departe si vor sa se auda zilnic. Unele companii din cauza lipsei ideilor aduc preturi foarte mari chiar si in aceeasi tara, iar pentru inafara este foarte scump.

V-ati propus sa deveniti inainte de toate  sa deveniti un Brand?

Bineinteles. Insa ne-am dorit sa fim intelesi in primul rand, pas cu pas oamenii sa afle, sa se informeze si apoi sa devenim numarul  1 in domeniul  convorbiri internationale. Prin discutiile oamenilor, prin promovare, publicitate, daPhone sa ramana cel mai avantajos pentru discutii indiferent de kilometri.

Care este profilul clientului dumnevoastra, cel care foloseste si descopera serviciul dumneavoastra?

Clientul nostru traieste intr-o lume a tehnologiei si nu are timp de pierdut. Si cu atat mai putin bani, intelege beneficiile folosirii sistemului nostru si ce insemna sa actionezi inteligent. Nu este greu sa suni interntional, este greu sa ai strategie. Ne bazam mult si pe oamenii de afaceri ,cei pentru care afacerile sunt cele mai importante. Facem legatura intrei ei, calatoresc mult, sunt mereu pe alte terirorii. Doar deschizand wifi-ul si asteptand cateva secunde pot suna oricand fara sacrificii financiare.

In alta ordine de idei, stim ca romanii au foaste multe rude inafara. Multi muncesc iar banii sunt un sacrificiu, si in intampinarea nevoilor lor tot noi venim.

Care sunt modalitatile prin care va promovati?Unde va faceti publicitate?

Sunt multe modalitati. Blog-uri, site-uri, ziare. Social network este ceva in permanenta expansiune si ne ajuta mult. Radio, internetul raman ajutoarele noastre.

Care sunt planurile, ce doriti pentru viitor?

Vrem sa ajungem in cat mai multe tari si sa atragem atentia. Sa patrundem cat mai mult pe piata si sa ramanem in top.

 

Written by