Galerie Foto pentru Borcanele Cadou si Marturii pentru Evenimente

Mierea este cadoul perfect. Dulce si parfumata, energizanta si terapeutica, mierea de albine va lasa intotdeauna o amprenta unica si de neuitat asupra petrecerilor pe care le organizati sau a cadourilor pe care le oferiti.

Partenerii de afaceri isi vor aminti cu o deoasebita placere (mai cu seama doamnele) de petrecerea organizata cu ocazia aniversarii companiei pe care o manageriati. Nici petrecerile de 8 Martie nu trebuie lasate la voia intamplarii iar cu ocazia Sarbatorilor Pascale si de Craciun este obligatoriu sa le aduci aminte clientilor tai ca sunt foarte importanti pentru tine.

Si pentru ca ambele tipuri de cutii pot fi personalizate cu logo-ul companiei dumneavoastra, ne adresam si hotelurilor, restaurantelor si cafenelelor (HO RE CA) de top care au inteles ca mierea nu este doar un simplu indulcitor.

Nu in ultimul rand, in cele mai importante evenimente din viata ta si a familiei trebuie sa le oferi invitatilor Marturii de Neuitat. Cutiile pot fi personalizate cu chipul copiilor,cu ocazia botezului sau a aniversarilor, sau cu cel al mirilor pentru o nunta si apoi o viata in care sa curga lapte si Miere.

 

Pentru Detalii : 0741.08.53.08

Pe Facebook : https://www.facebook.com/PrisacaNoastraRO