Cum ne afecteaza telefonul sanatatea?

Nu putem trai fara telefon, e mereu in preajma noastra si viata ne-ar fi imposibila fara acesta.

 

Ne gandim vreo secunda cate consecinte negative are asupra sanatatii noastre?

 

Toate radiatiile duc la favorizarea aparitiei tumorilor iar ca efecte rapide se numara oboseala, starea de ameteala sau lipsa energiei.

In prima instanta minimizeaza durata convorbirilor la telefonul mobil. Spre exemplu atunci cand vorbesti foloseste un hands-free. Acasa renunta la retele wireless si telefon fix fara fir, inlocuieste-le cu tehnologie clasica pe cablu si nu in ultimul rand foloseste perdele de protectie care masoara nivelul radiatiilor. Te vei proteja mai mult.

 

Cercetatorii de la Agentia Internationala de Cercetari in domeniul Cancerului avertizeaza ca si folosirea telefonului pentru cateva minute zilnic, tot nu aduce beneficii sanatatii.

Hai sa ne ocupam mai mult de ceea ce este in jurul nostru si sa lasam tehnologia doar pentru unele beneficii de care ne putem bucura. Cei din jurul nostru au nevoie de atentie, de emotii si de timpul nostru.

 

10 minute de vorbit la telefon pot insemna 10 minute de discutii cu cei dragi care poate asteapta sa lasi telefonul jos din mana, pot insemna 10 minute de savurat o cafea sau un ceai pe balcon, sau 10 minute de miscare.

Parca avem prea multe alternative pentru a fi dependenti de tehnologie.

 

Sa ne bucuram de soare, de viata, de familie si sa lasam telefoanele pe birou!

 

Written by