A fost odata ca nicioadata …

 

Dupa succesul inregistrat de “Pinocchio”, piesa de teatru pusa in scena sambata trecuta la Cinema Patria, Teatrul Municipal Ariel din Ramnicu Valcea se intoarce cu o noua capodopera desprinsa din lumea basmelor. Asadar, spre bucuria celor mici, “Cenusareasa”, una dintre cele mai iubite printese, vine la aceeasi locatie pentru a le povesti cat mai real posibil copiilor- spectatori momente palpitante din viata ei, asa cum au dezvaluit-o celebrii autori Fratii Grimm.

Aflata in regia lui Alin Paius, piesa de teatru va oferi acelasi joc actoricesc inegalabil care a smuls aplauze, zambete si multa admiratie si la „Pinocchio”, precum si un decor bogat care, alaturi de muzica si dans, ii va introduce pe mici iubitori de arta teatrala intr-o autentica lumea a povestilor.

Si pentru ca toti copiii ar trebui sa aiba acces la arta si cultura, organizatorii – Art Nation Media si Mercada Communication pun in vanzare doua noi categorii de locuri menite sa vina in intampinarea oricarui buget. Asadar, incepand de luni, 13 mai,  puteti achizitiona bilete cu valoarea de 12.5 lei, 17.5 lei si evident cele de 25 de lei, promotia fiind valabila pana la data de desfasurare a evenimentului.

Grabiti-va asadar pentru a prinde cel mai bun loc si nu ratati sansa de a o intalni pe Cenusareasa! Biletele sunt disponibile pe www.bilete.ro, in oficiile Postei Romane si in Magazinele Inmedio semnalizate Bilete.ro, precum si in locatiile BILETOO: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Magazinul BILETOO din incinta Cinema Patria (bd. Magheru nr 12-14), Sala Palatului, Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Flanco, Muzica, Palatul National al Copiilor si Statia de Metrou Unirii 1 si online prin  www.biletoo.ro, www.blt.ro.

Povestea frumoasei fete si a pantofului de cristal o stiti: “Undeva, la margine de-imparatie, traia o fata blanda si frumoasa, neintrecuta-n harnicie. Dar mama ei vitrega, in loc sa o iubeasca, a transformat-o-n sluga ei, neincetand s-o umileasca… Cine ar fi crezut ca tocmai ea, mica Cenusareasa, va deveni curand a printului aleasa? Povestea ei e fara-asemanare! Iar voi, copii, de vreti sa o aflati, veniti la Teatru intr-un spectacol minunat cu durata de 70 de min.

Distributie: Mama vitrega – Camelia Constantin
Sora vitegra 1 – Madalina Floroaica
Sora vitegra 2 – Olimpia Deaconescu
Cenusareasa – Diana Catanescu
Printul – Miki Paicu
Sfetnic 1 – Alex Popescu
Sfetnic 2 – Roger Codoi
Zana – Cristina Gogarla

Cu participarea cursantilor clasei de actorie „Ariel Jr."

 

 

Written by