ADDICTION si WILDER deschid turneul TROOPER – Tari ca muntii

TROOPER va porni in turneul aniversar “Tari ca muntii” alaturi de ADDICTION si WILDER.

Formata in decembrie 2008, trupa ADDICTION a sustinut deja peste 60 de concerte, a cantat in deschiderea unor trupe precum Iris, Proconsul, Cargo, Vita De Vie, EMIL, Taxi, Alternosfera, sau trupa Veche si i-a acompanit pe cei de la TROOPER si in cadrul turneului Voodoo, derulat anul trecut.

In formula Victor Apetrei – voce, Alex Musat – tobe, Silviu Paraschiv – chitara, Razvan Popa – clape, Bogdan Iftode – Bass, trupa abordeaza un hard & heavy cu influente progressive si a bifat deja o aparitie de prestigiu, pe scena OST Fest.

In palmaresul Addiciton figureaza si succese dobandite la festivaluri concurs: Marele Premiu la Festivalul Youth Rock Fest 2009,  prezenta in finala Proms Of Delight Music Fest 2010, locul 5 la Stufstock Newcomers 2010 (din 63 de trupe inscrise), trofeul "Teo Peter," in cadrul sectiunii rock a Festivalului Mamaia 2011, premiul de debut, acordat de Radio Romania in Decembrie 2010, pentru piesa  "Spune-mi Tu!" etc.

WILDER este trupa care a castigat anul acesta Rocklaureatul, competitie initiata de TROOPER pentru a veni in sprijinul formatiilor aflate la inceput de drum. Infiintata in 2011, WILDER aduce un suflu nou pe scena metal din Romania, datorita influentelor metalcore, progressive si postgrundge, care particularizeaza compozitiile sale. Tot in acest an grupul a castigat si editia nationala a Festivalului Imagine si va reprezinta Romania la editia internationala din Norvegia.  WILDER inseamna: Elvis (voce), Rares (tobe), Andrei (chitara), Skilly (bass), Radu (chitara).

Cele doua trupe vor canta in deschiderea concertelor TROOPER din turneul Tari ca muntii. Datele deja confirmate sunt:

27 octombrie – Ploiesti – Casa de cultura

02 noiembrie – Bucuresti – Chaos Club (fostul Jukebox Venue)
03 Noiembrie – Brasov – Rockstadt

10 Noiembrie – Constanta – Club Doors
23 Noiembrie – Iasi – Underground Pub
07 Decembrie – Galati – Zod!ar

08 Decembrie – Buzau – Cafeneaua Artistilor
15 Decembrie – Targoviste – TBA

Biletele pentru concertul din Bucuresti sunt deja in vanzare, la pretul de 20 lei. Acestea sunt disponibile in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe Biletoo.ro.

 

 

 

Written by