Concert Manfellow in Club A

Manfellow ii invita cei care deja fredoneaza refrenele “Why” sau “Chasing the Sun” si pe care iubesc rockul alternativ, pe 22 februarie la concertul pe care il vor sustine in Club A. “Fiecare intalnire cu publicul e un motiv de bucurie, iar reactiile spectatorilor sunt indicii valoroase pentru alegerea melodiilor ce se vor regasi pe primul nostru album”, spune Danny, solistul Manfellow.

Ca o avanpremiera pentru concertul din 22 februarie, Manfellow a urcat ieri seara pe scena din Club A, in cadrul uneia dintre semi-finalele “Trofeului Club A – Avanpost Rock”. Manfellow a deschis intrecerea muzicala si a incantat publicul cu un mini-recital viguros. Ultimele trei piese prezentate, “Why”, “Seize the Day” si “Chasing the Sun” sunt cele cu care formatia concureaza, in competitia ce are ca miza prezenta la Exit Festival 2012 (12 – 15 iulie 2012).

Manfellow a fost favorita publicului si s-a bucurat de aprecieri si din partea lui

Dan Cojocaru (realizator Timpul Chitarelor) care considera ca: “in scurt timp multe trupe mari astazi vor ajunge sa cante in deschiderea lor. 

Manfellow activeaza din primavara anului 2011. In toamna anului trecut a castigat competitia Global Battle of the Bands Romania si va reprezenta tara noastra la faza internationala a concursului, in vara lui 2012. Formatia a mai fost premiata si la sectiunea Newcomers a Festivalului Stufstock 2011.

In formula Dan Leompescu – voce, Claudiu Rusu – tobe, Cristi Anca – chitara si Andrei Filip – bass, trupa lucreaza la primul album, “Wake Up Call.”

Written by