Castiga INVITATII la concertul MANOWAR si PRODUSE OFICIALE doar la warm up party-ul din 15 iunie

 

Incalzirea pentru show-ul MANOWAR de sambata incepe inca de vineri, 15 iunie, in Légère Live Club! Vino, de la ora 19.00, la evenimentul ce marcheaza intoarcerea regilor metalului in Romania si lansarea albumului The Lord Of Steel si ai sansa sa castigi invitatii la concertul de a doua zi, oferite de project Events sau produse oficiale, puse la dispozitie de Magic Circle Music.

Intrarea va fi LIBERA.

MANOWAR revine in Romania, pe 16 iunie, in calitate de headliner al celei de a doua zile din cadrul Ost Fest. Concertul pe care MANOWAR il va sustine pe scena OST Fest se va individualiza prin faptul ca va celebra premiera mondiala a noului album MANOWAR, The Lord Of Steel. Potrivit membrilor trupei The Lord Of Steel,debordeaza, de putere in stare pura, energie nestavilita si un sound la fel de brutal si salbatic precum fortele naturii.” Titluri precum Annihilation sau Hail, Kill and Die!  dau tonul unui album plin de surprize.

Set-list-ul de la Bucuresti va cuprinde de la  imnuri bine cunoscute, unele chiar de pe albumul “Warriors Of The World”, de la a carui lansare se implinesc 10 ani, la melodii de pe noul material discografic.

Written by