Concurs: Primavara vine din desen, cu Teatrul Ion Creanga si Dragoni.ro

Anul acesta, primavara vine din desen pentru ca Teatrul Ion Creanga si platforma educationala Dragoni.ro le provoaca imaginatia celor mici. Copiii pana in 12 ani sunt invitati sa participe la concursul „Povestea primaverii” cu un desen prin care sa arate cum vad ei primul anotimp.


Cele mai interesante cinci desene vor fi premiate cu cate o invitatie dubla la premiera spectacolului Carolina si poneiul (piesa castigatoare la a patra editie a concursului de dramaturgie pentru copii „100, 1.000, un milion de povesti”, organizat de Teatrul Ion Creanga in acest an), cu un abonament pe sase luni pentru jocurile de pe site-ul Dragoni.ro, o mascota, un smart-kit si o sapca personalizata.

Concursul are loc intre 26 martie si 10 aprilie, iar cei cinci castigatori desemnati de reprezentantii Dragoni.ro vor fi anuntati pe 26 aprilie pe Pagina Copiilor . Premiile vor fi oferite la premiera spectacolului Carolina si poneiul de catre mascotele Dragoni.ro 


Desenele trebuie fotografiate si trimise in format .jpg sau .bmp la adresa de e-mail concurs@teatrulioncreanga.ro sau, in original, prin posta, la adresa Bd. Gheorghe Magheru, nr. 27, et. 1, in atentia Biroului Management Educational si PR, cu urmatoarele mentiuni: nume, prenume, varsta copilului participant la concurs, nume parinte sau invatator, date de contact.

Written by