Gradinite cu dragoni

Copiii devin mai creativi atunci cand le este stimulat interesul pentru o activitate placuta in grup. Mai mult, atunci cand simt competitia, copiii devin mai implicati, mai interesati sa fie declarati castigatori. In acest sens, doua site-uri gradinite.com si dragoni.ro, care au ca public tinta copiii, si-au unit fortele pentru a organiza un eveniment special pentru gradinite. 

“Arata-ne cat de mult iti doresti dragonii la tine in gradinita” este un proiect creat special pentru gradinitele din Bucuresti, Cluj, Constanta si Timisoara, in perioada 21.05.2012-15.06.2012. Practic, copiii din orice gradinita care se afla in orasele mentionate trebuie sa creeze impreuna, un proiect educativ la libera alegere prin care sa convinga organizatorii ca isi doresc ca Dragonii sa ajunga la ei in gradnita. Ei pot fi supervizati si ajutati de educatoare sau parinti.

Tema poate fi realizata prin diverse activitati educative in grup precum : desen, colaj, pictura, gastronomie, subiect de poezie sau poveste, dans sau activitati de reciclare.

“Am dorit sa cream o competitie intre institutii si sa le dam ocazia sa isi demonstreze creativitatea, talentul si spiritul de echipa. Competitia va crea un cadru constructiv, inspirational si distractiv pentru gradinitele inscrise. Competitia este deschisa pentru toate gradinitele din cele patru judete, indiferent daca sunt private sau de stat, a declarat Doina Nacu, Project Manager Gradinite.com.

Participantii trebuie sa dea Like pagininilor de Facebook ale celor doua site-uri, Dragoni.ro si Gradinite.com, apoi sa incarce captura video sau fotografii cu opera copiilor pe pagina de Facebook Gradinite.com. Participantul trebuie apoi sa distribuie si sa invite prietenii sa voteze proiectul personal, pentru a aduna un minim de 20 „like-uri” pentru poza/pozele/filmul inscris in concurs. Pentru a fi considerat calificat pentru extragerea finala a premiilor, creatia trebuie sa primeasca minim 20 de „like-uri”.

Premiile oferite au valoarea cuprinsa intre 1800 EUR si 2100 EUR si constau in abonamente la platforma online Dragoni.ro. Premiul cel mare este un abonament de acces la platforma dragoni.ro pe o luna de zile (intr-una din categoriile de varsta la alegere), dar si  mascota Dragoni cadou pentru fiecare copil din gradinita sau grupa participanta, in limita a 50 de exemplare pentru  gradinitele/grupele castigatoare din fiecare din cele 4 orase.

Written by