FRANCIZA GRATUITA – HOGAS CONSULTANTA SI DEZVOLTARE

HOGAS Consultanta si Dezvoltare este compania care iti pfera posibilitatea de a iti dezvolta propria afacere imobiliara.

In 15 ani de activitate antreprenoriala, in ciuda dificultatilor create, uneori artificial, de modul de gestionare a situatiei economice din tara noastra, am reusit sa dezvoltam un grup de servicii care se sustin reciproc si care periodic asigura premisele dezvoltarii unei noi linii de activitate complementara.

Recrutam VIITORI MANAGERI. Tinerii cu dezvoltate abilitati de comunicare (fluenta, persuasiune) si negociere, sunt asteptati alaturi de noi pentru a dezvolta impreuna, si in Cluj, Brasov, Constanta, Tulcea, Iasi, Craiova, Timisoara, Sibiu Suceava, Oradea, Botosani, Bacau, Piatra Neamt, Ploiesti si Bucuresti :

  1. afacerile noastre in domeniul consultantei financiare si imobiliare.
  2. colectivul redactional al Revistei NATIONAL MAGAZIN

Cunostintele, Comunicarea, Ambitia si Perseverenta sunt cele patru mari calitati de baza ale unui tanar antreprenor insa rare sunt cazurile in care toate aceste calitati se regasesc ”in concentratie maxima” intr-o singura persoana. Prin urmare, reusita unei astfel de afaceri are la baza puterea pe care o poate genera doar lucrul in echipa.

Sunt avantajati tinerii care urmeaza sau au absolvit CURSURI :

1. economice si de inginerie – pentru activitatile de consultanta financiara si imobiliara

2. de jurnalism si/sau de psiho-sociologie – pentru activitatea de promovare si editoriala

3. de grafica si de programare IT – pentru activitati suport de creare si mentenanta site-uri web, creatie grafica a materialelor de prezentare in cadrul diverselor campanii de marketing.

Triimite CV-ul tau pe adresa : andrei@hogas.ro. Daca nu ai unul si nu ai timp sa il pregatesti, pentru ca te grabesti sa ajungi la noi, te intelegem si …  te scuzam !

HOGAS.RO – Pretuieste Timpul !