Recrutam Viitori Manageri

Dezvoltare PROFESIONALA pentru Tinerii Studenti

Unul din o suta de Tineri reuseste sa atinga un nivel ridicat de performanta profesionala inca din timpul facultatii.

Acest procentaj foarte scazut se datoreaza educatiei slab orientate catre partea practica si a programelor de invatamant depasite de realitatea economica de zi cu zi.

Acestei indoctrinari i se adauga mofturile unui numar semnificativ de reprezentanti ai corpului profesoral care considera prezenta la cursuri si  seminarii o conditie de baza in obtinerea unui calificativ inalt in cadrul examinarilor. Comunisti, fara doar si poate, tin neaparat sa faca si studentii ceea ce fac multi dintre ei : ACT DE PREZENTA, pe banii nostri.

Este lesne de inteles de ce foarte multi tineri capabili considera obligatorie plecarea la studii in strainatate si, cei mai multi, acolo se si stabilesc ulterior. Sunt recrutati de companii importante sau raman chiar in corpul profesoral al respectivelor universitati iar concluzia care se desprinde, indusa de catre corpul profesoral autohton, este usor de intuit : cei care raman, daca vor note mari, trebuie sa plateasca, sub o forma sau alta.

Unii platesc cu propriul lor timp, si acesta este cazul ideal, insa nimeni nu le spune ca notele nu au nici o importanta in fata angajatorilor sau a unei provocari pe terenul antreprenoriatului.

 

Sunt importante :

1. abilitatile practice

2. capacitatea de comunicare in cadrul echipei si atitudinea generala (ex: optimism, onestitate, limbaj, tinuta)

3. viteza de adaptare la noile situatii aparute in rezolvarea unor sarcini complexe ( trebuie sa fii obiectiv, persuasiv, exact si rapid)

 

… si toate aceste atu-uri sunt mai usor de asimilat si modelat daca exista o sustinere reala din partea familiei fiecarui tanar.

 

  In 15 ani de activitate antreprenoriala, in ciuda dificultatilor create, uneori artificial, de modul de gestionare a situatiei economice din tara noastra, am reusit sa dezvoltam un grup de servicii care se sustin reciproc si care, o data la doi ani, asigura premisele dezvoltarii unei noi linii de activitate complementara. Acest lucru este si va fi mereu posibil deoarece este rezultatul unei activitati bazate pe respectul pentru Client/Cititor pe cele 4 linii de actiune :

a. consultanta financiara :  www.diverscredit.ro

b. consultanta imobiliara : https://apartamente-case-bucuresti.ro/

c. dezvoltare imobiliara  :  EVO RESIDENCE

d. presa on-line :                www. national-magazin.ro

… toate reunite pe Platforma Media   HOGAS.RO.

In tot acest timp ne-au trecut pragul un numar important de tineri insa cei care au confirmat calitatile mentionate mai sus sunt si acum alaturi de noi si, unii dintre ei, vor fi mentorii celor care vor decide sa se alature echipei pe oricare dintre activitatile amintite (consultanta financiara si imobiliara, editoriala, de marketing si dezvoltare IT ) . 

Dupa cum ati observat, sunt avantajati tinerii care urmeaza CURSURI :

1. economice si de inginerie – pentru activitatile de consultanta financiara si imobiliara

2. de jurnalism si/sau de psiho-sociologie – pentru activitatea de promovare si editoriala

3. de grafica si de programare IT – pentru activitati suport de creare si mentenanta site-uri web, creatie grafica a materialelor de prezentare in cadrul diverselor campanii de marketing.

Triimite CV-ul tau pe adresa : andrei@hogas.ro . Daca nu ai unul si nu ai timp sa il pregatesti, pentru ca te grabesti sa ajungi la noi, te intelegem si …  te scuzam !

 

Written by