HAVASI Symphonic Concert Show aproape de sold-out

Noua productie HAVASI Symphonic Concert Show programata pentru sambata, 3 noiembrie, la Sala Palatului, se anunta a fi o experienta simfonica coplesitoare. Dupa ce in 2011 a cucerit publicul din Romania intr-un concert cu casa inchisa, Havasi se intoarce in acest an intr-un spectacol mai fascinant ca niciodata. Ultimele locuri mai sunt disponibile doar la primele patru categorii de pret si mai pot fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online de pe www.myticket.ro.

Noul show va dezvalui in premiera proiecte muzicale deosebite, cat si piese in prima auditie. Concertul va transmite emotii dintre cele mai profunde si trairi intense celor prezenti la Sala Palatului, intr-un suspans muzical coplesitor. HAVASI Symphonic Concert Show este o productie grandioasa ce va reuni pe scena Salii Palatului peste 100 de artisti din intreaga lume, din India pana in Armenia, cat si din Romania, printr-un grup de tineri extrem de talentati si atent selectionati din randurile studentilor la Universitatea Nationala de Muzica din Bucuresti.

Artistul a declarat recent ca este nerabdator sa revina la Bucuresti pentru a impartasi publicului roman noua experienta Havasi Symphonic. “Concertul din 2011 de la Bucuresti a fost o experienta fantastica. De atunci, multitudinea de mesaje si ganduri venite de la fani m-au facut sa ma indragostesc de caldura si receptivitatea romanilor. Sunt norocos sa revin in aceasta tara minunata unde oamenii pot intelege atat de bine emotiile transmise de muzica mea. De abia astept sa restabilesc puternica conexiune initiata anul trecut si sa ofer inapoi, cum stiu eu mai bine, dragostea primita de la publicul roman”, a declarat HAVASI.

HAVASI Symphonic Concert Show va avea loc pe 3 noiembrie, la Sala Palatului din Bucuresti, ultimele biletele fiind disponibile in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului sau online, pe www.myticket.ro.

Written by