In 28-29 iulie, Nemira insoteste Miscarea de Sanatate la Cheile Rasnoavei Adventure 2012

            Editura Nemira  sustine Campania nationala Radio Romania “Miscarea de Sanatate”, oferind premii in carti si reafirmand ca o minte sanatoasa are nevoie de un corp sanatos. Promovata editorial de principalele emisiuni de prime-time ale postului public de radio, „Miscarea de Sanatate” este prima campanie nationala pe termen lung initiata de un post de radio, care ii indeamna pe ascultatori la activitati in aer liber, promovand in egala masura o viata sanatoasa, turismul si ecologia, pe tot parcursul anului.

Editura Nemira, “Miscarea de Sanatate” si Clubul Montan Altitudine, va invita, in zilele de 28 si 29 iulie, la Rasnov (judetul Brasov), la prima editie a competitiei „Cheile Rasnoavei Adventure”, un concurs care se adreseaza tuturor iubitorilor de sporturi si activitati montane.

In cadrul concursului “Cheile Rasnoavei Adventure” se vor desfasura urmatoarele probe: pe 28 iulie – Mountain bike maraton 57 km; duatlon individual 18 km.+ 21km si cursa mountain bike 18 km, iar pe 29 iulie vor avea loc maratonul montan de 42,195 km si cursa semimaraton montan de 21 de km. Traseele sunt in circuit, incep si se termina in zona de acces in Cheile Rasnoavei si se compun din drumuri forestiere principale si de acces, trasee turistice, trecand prin zone ce ofera panorame deosebite asupra Postavarului – Vanga Mare, abruptul sudic al Postavarului, Bucegi – versantul nordic, cu Bucsoiu si Padina Crucii.

La concurs pot participa atat amatori, cat si profesionisti, varsta minima pentru concurenti fiind de 18 ani. Vor fi amplasate puncte de alimentare si hidratare pe toate traseele. La fiecare proba vor fi premiati castigatorii primelor trei locuri la feminin si masculin, dar si castigatorii primelor trei locuri pe categorii de varsta: sub 21 ani; 21 – 30 ani; 31 – 44 ani si peste 45 ani. Valoare totala a premiilor este de 41.200 lei, iar printe aceste premii se numara si cartile Editurii Nemira. Inscrierile se pot face pe site-ul concursului http://cheilerasnoaveiadventure.blogspot.ro/

Nemira recomanda cu incredere lectura si sportul, doua placeri cu adevarat benefice.

Written by