KidiMag – Magneziu de nota 10 pentru sanatatea copiilor

Zdrovit Romania a lansat ieri KidiMag – Magneziu de nota 10, singurul supliment alimentar care a fost creat special pentru copiii mai mari de trei ani care sunt hiperactivi, impulsivi si care au dificultati de concentrare, deficiente de atentie, tulburari de memorie si somn. KidiMag are gust de portocale si se dizolva rapid in apa.

La evenimentul de lansare, a participat unul dintre cei mai apreciati medici pediatri din Europa, Doctor in stiinte medicale Jerzy Oleszkiewicz. Cu experienta in functia de director al Spitalului Judetean de Copii din Varsovia si Presedinte al sectiei varsoviene a Societatii Poloneze a Magneziului, medicul pediatru a explicat importanta magneziului in cresterea sanatoasa a copiilor:  “Mai mult de jumatate dintre copiii cu varste intre 7 si 18 ani si, de asemenea, 20% dintre prescolari consuma prea putin magneziu. Analizele au aratat ca acestia au o cantitate mai mare de plumb in corp decat copiii care nu au deficiente de magneziu”, sustine Dr. Jerzy Oleszkiewicz.

Medicul din Polonia a mai spus ca lipsa magneziului in organismul uman ar trebui  considerata o boala pentru ca duce la aparitia crampelor musculare si, implicit, la avort. In plus, magneziul face posibila disparitia plumbului, cadmiului si a altor substante toxice din organism. Peste 95% din plumbul din organism se regaseste in oase pana la varsta de 27 de ani. Fumatul este sursa principala pentru intrarea plumbului in corpul uman, iar mamele fumatoare isi expun astfel copiii la riscuri mari pentru ca plumbul este eliminat in timpul sarcinii, trecand prin placenta si ajungand la fat, si prin alaptare. Plumbul afecteaza cartilajele si oasele in crestere si este cauza osteoporozei juvenile.

Studiile arata ca in fiecare an nivelul de plumb din organismul uman creste, iar nivelul magneziului scade din cauza alimentatiei dezechilibrate, produselor semipreparate si fast-food, ceaiurilor, sucurilor acidulate si stresului scolar. Astfel, suplimentul alimentar KidiMag a fost creat pentru a proteja copii de efecte precum dificultati de concentrare, nervozitate, probleme ale somnului, carii, oboseala, balbaiala, dureri de crestere, tulburari ale viselor, ticuri sau chiar pierderi ale cunostintei, toate cauzate de lipsa magneziului din organism.

 

 
1 2 3 4 5

 

Written by