National Magazin si Club Oxygen te invita la Campionatul National de Darts

Federatia de Darts din Romania in parteneriat cu Clubul Oxygen din Sun Plaza te invita in zilele de  16, 17, 18 si 19 iuniela o competitie unica dedicata tuturor celor care vor sa descopere magia jocului de darts.

            Clubul Oxygen din Mall Sun Plaza Bucuresti, are onoarea de a gazdui o competitie nationala in cadrul careia vor fi desemnati Campionul National 2011 si prima Campioana Nationala la Darts a Romaniei!

            Toti cei 64 de concurenti ce se vor alinia la startul competitiei finale vor lupta pentru a obtine marele premiu. Foarte importante sunt si locurile II – IV,  pentru ca cei ce le vor adjudeca vor face parte din Echipa Nationala de Darts a Romaniei ce va fi prezenta in septembrie 2011 la Cupa Mondiala din Irlanda.

            Duminica, pe data de 19 iunie incepand cu orele 19:00 va avea loc finala mult asteptata!  Sub egida Federatiei de Darts din Romania vor fi inmanate premii in valoare de 13 000 RON! Pe langa premiul in bani, locul 1 va merge mai departe in Irlanda la Cupa Mondiala cu transport si cazare asigurata. Dar nu numai participantii vor fi rasplatiti ci toti cei prezenti se vor putea inscrie la o tombola cu premii surpriza!

            Toti iubitorii acestui sport sunt asteptati in club Oxygen, pentru a incuraja, a se distra si a sustine Federatia Darts Romania! Intrarea este libera iar participarea la tombola este gratuita!

www.federatiedarts.ro

Written by