Ne vedem la Comic-Con

 

Cel mai important eveniment dedicat pasionatilor de benzi desenate, animatii, jocuri video dar si seriale tv si filme ajunge pentru prima data in Romania. Este vorba de "Comic Con"- conceptul care sta la baza celebrelor conventii San Diego Comic Con International sau New York Comic Con.

 

In perioada 30 – 31 martie, incepand cu ora 10:00, va invitam la Palatul Copiilor pentru a va bucura de cele mai noi si incitante titluri din literatura Science Fiction si FantasyPrietenii nostri de la HBO au pregatit un eveniment cu totul deosebit: actorul Finn Jones (Loras Tyrell din serialul Urzeala Tronurilor) va fi prezent la East European Comic Con pe tot parcursul conventiei.

Nu uitati ca la standul Editurii Nemira va asteapta toate cele cinci volume din binecunoscuta serie Cantec de gheata si foc.



In cele doua zile de Comic Con vizitatorii vor putea asista si participa la diverse concursuri, proiectii video, sesiuni speciale cu celebritati din lumea cinematografica si cea a benzilor desenate, precum si sa-si achizitioneze produse specifice acestui gen de eveniment. Grabiti-va, pentru ca numarul de bilete este limitat!

Written by