Noutati in ghidul Pagini Aurii Bucuresti 2011-2012

Liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania lanseaza astazi o noua editie a ghidului Pagini Aurii Bucuresti, ce contine informatii actualizate despre mai mult de 40.000 de firme locale, clasificate in peste 1.100 de domenii de activitate.

Pentru a fi in ton cu preferintele utilizatorilor, incepand cu toamna anului trecut, ghidurile Pagini Aurii contin cupoane de reduceri – o metoda utila pentru ca utilizatorii sa beneficieze de cele mai avantajoase promotii locale, oferite de unele companii listate.

Noua editie a ghidului este full color in format clasic, A4. Pe langa anunturile bogate in continut, ghidul contine lista strazilor din Municipiul Bucuresti, harta municipiului, servicii telefonice speciale si de urgenta precum si telefoane si adrese utile ale institutiilor publice, de invatamant si administrative (gari, primarii, prefecturi, ministere).

Locuitorilor municipiului Bucuresti li se vor distribui binecunoscutele ghiduri in mod GRATUIT, in Bucuresti, Otopeni, Afumati, Pipera, Comuna Pantelimon si Bragadiru prin curieri profesionisti direct la usa cat mai multor persoane, astfel ghidurile vor fi la indemana oricui, pentru a putea beneficia de cele mai utile informatii.

Si anul acesta Pagini Aurii este in continuare alaturi de utilizatorii sai fiind un partener de incredere la nivel national, oferind informatii relevante si actualizate de fiecare data cand acestia vor avea nevoie sa apeleze la furnizori profesionisti de produse si servicii, sau atunci cand vor dori sa realizeze contacte de afaceri avantajoase in Bucuresti.

Despre Pagini Aurii SA

Pagini Aurii SA este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania, furnizand informatii in mediul tiparit, online, mobile precum si prin aplicatii multimedia. Societatea face parte din Heise Medien Grouppe (Germania), companie de referinta la nivel european in business-ul de publishing.

In portofoliul companiei se regasesc produse precum: ghidurile Pagini Aurii, paginiaurii.ro- motor de cautare business, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, Pagini Albe – cartea de telefon, paginialbe.ro – motor de cautare informatii abonati Romtelecom, Contact B2B – ghid de informare clasificat pentru mediul business, Pagitur – ghid de informatii si servicii turistice si pagitur.ro – motor de cautare informatii cazare in Romania.
 

Written by