Concert LARA FABIAN: la cererea publicului, inca o reprezentatie

      Cum primul concert al Larei Fabian anuntat pentru 17 martie 2012 este sold out, iar cererile pentru bilete nu au incetat sa curga, artista a acceptat sa sustina inca o reprezentatie la Sala Palatului din Bucuresti, pe 18 martie, de la ora 20.00, anunta organizatorii! Daca initial prima vizita in Romania a Larei Fabian era programata pentru o perioada mai scurta de timp, cu doua luni inainte de eveniment, la insistentele fanilor, artista a acceptat sa isi prelungeasca vizita si sa le rasplateasca asteptarea cu 2 concerte extraordinare, in loc de unul!

Cariera muzicala a artistei a inceput sa se contureze in adolescenta, cand influentata de muzica clasica, a inceput sa compuna primele sale piese, pe care le-a interpretat la diferite concursuri in incercarea de a se afirma. Castigarea locului 4 la Eurovision in 1988, ii aduce indragitei artiste un loc meritat in galaxia de stele a muzicii europene.

Fanii o iubesc, iar criticii o aclama, rasplatind-o cu 8 nominalizari in cadrul premiilor ADISQ, unde castiga trofeul cel mare la categoria „Cantaretul din Quebec cu cel mai mult succes in Canada” iar Pure este numit „Cel mai popular album”.

In 1999 Lara incepe comercializarea primului album in concert intitulat ’’Live 1999’’, album ce debuteaza pe primul loc in clasamentele de specialitate din Franta, tara in care primeste si discul de platina pentru vanzari de peste 300 000 de exemplare.]

Primul album in limba engleza al interpretei intitulat „Lara Fabian” este lansat in noiembrie 1999 in Franta si Canada, iar cateva luni mai tarziu in Statele Unite, unde melodia „I Will Love Again” a ocupat primul loc in clasamentul Billboard Dance Music/Club Play si locul 32 in Billboard Hot 100.

Dupa ani de asteptare, a venit si randul fanilor romani sa asculte live piese precum „I Will Love Again”, „Caruso”, „Je t’aime” sau „Je suis Malade”.

Pentru spectacolul din 18 martie preturile biletelor sunt urmatoarele:

–          350 lei (categoria VIP)

–          300 lei (categoria 1)

–          250 lei (categoria 2)

–          200 lei (categoria 3)

–          150 lei (categoria 4)

–          100 lei (categoria 5)

Pentru cei ce doresc sa o asculte live pe Lara Fabian si nu au reusit sa achizitioneze bilete pentru spectacolul din 17 martie, avem o veste buna – biletele pentru spectacolul din 18 martie se vor pune in vanzare in data de  17 ianuarie si pot fi achizitionate din urmatoarele locatii: Magazinul BILETOO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, Magazinele Diverta, Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor, Statia de Metrou Unirii 1. Cei ce doresc sa comande biletele online, o pot face de pe BILETOO.ro,  BLT.ro, BILET.ro,  myticket.ro.

~~Concertele „LARA FABIAN” vor avea loc la Sala Palatului din Bucuresti pe 17 si 18 Martie 2012 si sunt evenimente organizate de Project Events in colaborare cu European Event Service.~~

http://www.youtube.com/watch?v=AT82udt6j8M

Written by