O noua interfata online pentru clientii si partenerii Intell Psy Group

Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac isi relanseaza website-ul www.intellpsy.com intr-un format mai interactiv, usor accesibil si prietenos

Intell Psy isi relanseaza platforma online www.intellpsy.com. Noua interfata electronica se prezinta intr-un format actualizat cu sectiuni si servicii noi introduse. Fie ca avem in vedere clientii sau partenerii companiei, le punem la dispozitie noua interfata pentru o navigare mai usoara, o informare completa si un grad mai ridicat de interactivitate.

Configurata dupa modelul website-urilor internationale, noua interfata contine sase sectiuni principale: Intell Psy Group, Clinica de Psihologie Dr. Ion Duvac, Academia de Psychological Profiler, Intell Psy Human Resources, Intell Psy Consulting si Intell Psy Research. Mai mult decat atat, website-ul contine pagini cu date despre companie, oportunitati de cariera si subliniaza Revista Intell Psy Group, ce va contine articole informative si sfaturi scrise de cei zece psihologi, specializati in Psihologia Clinica, Psihologia Transporturilor, Psihologia Aplicata in Domeniul Securitatii Nationale, Psihologie Organizationala, Criminalistica etc.

Totodata, pe website a fost introdusa sectiunea Intell Psy Jobs cu Job Openings si Jos Hunters, unde poti aplica pentru un job sau poti apela la specialisti in vederea gasirii unui job conform cerintelor tale.

Intell Psy Group (www.intellpsy.com) reuneste toate disciplinele necesare cunoasterii psihicului uman: cercetare, terapie, consiliere si inovatie, in structuri care functioneaza in sinergie deplina, operationalizand astfel conceptul original de servicii psihologice integrate.

Written by